Joma - JSport.roJSport.ro

La fel ca și în anii precedenți, în Liga a II-a există din nou discuția ca regulile jocului să se schimbe din mers. Deși la început de sezon a fost stabilit ca primele două etape din retur să se joace anul acesta, nu mai puțin de 15 cluburi nu mai vor acest lucru și au propus că ultimele meciuri oficiale din 2019 să fie cele din runda a XIX-a, ultima din tur, iar Ripensia se află prin aceste cluburi.

Singurele cluburi care se opun acestei amânări sunt Hermannstadt, Dunărea Călărași, Chindia Târgoviște și ASU Poli, iar Metaloglobus București nu are o poziție clară. Ripensia dorește amânarea din cauza stării terenurilor. ”Decât să jucăm acum pe terenuri proaste, mai bine jucăm în primăvară pe terenuri mai bune, poate și pe o altă vreme, depinde cum va fi atunci. Oricum ar fi, campionatul s-ar relua la aceeași dată (n.r. 24 februarie), doar că s-ar mai adăuga două etape intermediare”, ne-a declarat antrenorul interimar Radu Suciu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De altfel, Ripensia Timișoara s-a antrenat pentru meciul pierdut cu ASU Poli la Urseni, pentru a menaja terenul din Ciarda Roșie. Radu Suciu a declarat în ultima vreme că echipa sa a avut dificultăți în eșalonul secund și pentru că ritmul de joc e mai comprimat ca în Liga a III-a, dar e de părere că în primăvară acest lucru nu va mai putea fi o scuză. ”Noi am mai avea meci acasă abia peste două săptămâni dacă nu se va amâna, sperăm ca terenul să-și revină. Iarba nu mai crește pe el, dar e vorba de verticalizare, îl mai putem tăvălugi. Pentru noi turul a fost o perioadă de adaptare, din primăvară trebuie să facem față ritmului de joc”, a mai adăugat Suciu.

Ripensia nu va numi un antrenor până nu se întrerup jocurile. suciu va fi în continuare pe banda de pe poziția de director sportiv.singurii indisponibili medical sunt Luca și Hecsko. Timișorenii merg șși se întorc cu avionul pentru deplasarea de vineri, de la Știința Miroslava.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.