Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara a pierdut cu 1-0 amicalul disputat joi cu Szeol Szeged, formație din al treilea eșalon al fotbalului maghiar. Echipa e de duminică în pregătire la Bekescsaba, iar acolo au fost învinși și de UTA, cu 2-0, după ce anterior câștigaseră cu Progresul Ciacova și Pobeda Dudeștii Vechi.

În partida jucată la Szeged, adversarul Ripensiei a marcat la singura sa ocazie. Tânărul Răzvan Cluci a prins un șut în bară în prima repriză, iar în a doua repriză, Dumiter a obținut un penalti, ratat însă de Ungureanu. Pe acest fond de joc, maghiarii au marcat în minutul 76, cu un șut de la distanță, la rădăcina barei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ripensia Timişoara (antrenor Ciprian Urican): Rădulescu – Vlădia, Burdeţ, Hecsko, Apro – Kawagoe, Anghelina – Tineiu, Cluci, Dumiter – Bădăuţă. Au mai evoluat: Dobre, Păduraru – A. Popa, M. Toma, C. Toma, Monea, Zaluschi, Ungureanu, Stoi.

Recent, Ripensia a anunțat oficial că se desparte de Cosmin Mânecan și de Sebastian Bobină, care nu au fost prezenți de la reunire deloc. Echipa revine luni la Timișoara, iar următorul amical va fi în 21 iulie, cu Luceafărul Oradea.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.