Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara a pierdut în al doilea amical al verii, jucat pe terenul Obor din Sibiu, la scorul de 3-1 cu nou-promovata FC Hermannstadt. Andrei Dumiter a marcat unicul al gol al galben-roșiilor, care au jucat cu două echipe diferite și cu trei dintre fotbaliștii testați de Remus Steop.

Astfel, Ripensia a început meciul cu albaiulianul Vlad Ignat în poartă, jucător testat, Popa, Hecsko, Vlădia, Popescu, Ungureanu, Mânecan, Zaluschi, Toma, Matiș și Mediop. De altfel, Vlad Ignat are mari șanse să fie păstrat la echipa timișoreană, din informațiile care ne-au parvenit. Hermannstadt a marcat de două ori până la pauză, prin Radu Necșulescu și Bogdan Rusu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, Ripensia a jucat cu Rădulescu, Luca, Horcea (în teste), Apro, Ovidiu Semeniuc (în teste), Marius Semeniuc, Stoi, Bobină, Dumiter, Golda și Nanu. Pentru trupa lui Alexa Pelici a marcat golul de 3-0 Radu Crișan, iar Andrei Dumiter a redus din diferență pe final. Ripensia a venit după o perioadă de cantonament local, iar sibienii după cantonament la Săcele și trei amicale.

FC Hermannstadt: Cătălin Căbuz – Daniel Tătar (Alexandru Străulea), Radu Crişan (Cătălin Pîrvulescu), Ionuţ Stoica (Robert Bratu), Claudiu Pamfile, Lucian Dumitriu (Bogdan Piko), Radu Necşulescu, Alexandru Neacşa (Sabin Lupu), Bogdan Rusu, George Monea, Adrian Cârstean (Ştefan Blănaru)

Timișorenii au câțtigat cu 6-0 precedentul amical cu FC Bazoșu Vechi, nou promovată în Liga a IV-a. Miercuri de la ora 11, în Ciarda Roșie, Ripensia va primi vizita celor de la Hermannstadt.

foto: facebook.com/hermannstadt.fc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.