Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia Timișoara e lider în seria IV-a a Ligii a III-a, dar promovarea din seria vestică rămâne încă un ”mister” destul de complicat. FRF a amânat din nou litigiul dintre Național Sebiș și Performanța Ighiu, un caz care se tergiversează încă din luna noiembrie 2016 și care poate influența decisiv clasamentul.

Reamintim cititorilor că Sebișul a contestat la acel meci legitimarea senegalezului Souleymane Keita. Fotbalistul, ajuns între timp la CSM Școlar Reșița, a fost legitimat de Ighiu la AJF Alba, și nu la FRF, deoarece nu obținuse la timp permisul de muncă pentru cetățeani non-UE. De aceea, deși în teren au pierdut, arădenii vor o victorie cu 3-0 la „masa verde”, fapt ce i-ar salta în clasament cu 3 puncte, cu 1 mai mult peste Ripensia, dacă acum s-ar face modificări.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu două etape înainte de finalul de sezon, nu este însă cazul. Ighiul a reușit să obțină amânarea litigiului după ce conducătorii echipei ardelene au invocat două excepții. Așadar, Sebișul nu va afla mai devreme de lunea viitoare dacă primește punctele sau nu. Aspectul interesant e că în acest sfârșit de săptămână, Sebișul primește vizita Ighiului, în returul meciului ce a stârnit atâtea discuții. Pur ipotetic, încă cinci echipe mai au șanse la promovare.

Ripensia joacă pe terenul lui Poli 2 vineri, o echipă care va fi lipsită de cei mai buni tineri, care vor pleca la finala Cupei Ligii. În ultima etapă, ripensiștii vor juca acasă cu Pandurii 2. Reșița are la Galda, la Industria care tocmai a ieșit din lupta pentru promovare, iar în ultima etapă e vizitată de Poli 2. Sebițul va juca după meciul cu Ighiu în deplasare la Lugoj, iar Deva are la Unirea Alba-Iulia și cu Mama Mia în ultima rundă. CSM Lugoj, echipa cu cele mai mici șanse, joacă vineri la Pandurii 2, pentru un final de sezon cu sebișenii.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.