Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia a susținut un meci de verificare în Serbia, câștigat cu 2-0 în fața celor de la Pancevo, formație care evoluează în Liga a III-a din țara vecină. Din nou, senegalezul Mediop a fost omul de gol al elevilor lui Paul Codrea, după un meci început de roș-galbeni în sistemul 4-4-2.

Partida s-a jucat pe un teren sintetic, iar vântul foarte puternic și-a pus amprenta asupra calității jocului. În minutul 15, Mediop a deschis scorul după o lovitură liberă bătută de Claudiu Apro, în urma căreia balonul a ajuns în careu, iar din câțiva metri, atacantul a trimis-o sub bară. Același jucător a mărit diferența în minutul 69, cu un șut fără preluare din 6 metri, după o centrare de pe dreapta a lui Zoran Radu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe final, Denis Golda a mai avut o reluare în bară. Timișorenii au mers cu 20 de jucători în Serbia. Claudiu Matiș a mers la echipa a doua în ziua jocului, iar Laurențiu Tudor a absentat din cauza unei viroze. Săptămâna aceasta, cei din club spun că vor anunța lotul cu care vor aborda returul.

Ripensia: Munteanu, Popa, Marius Toma, Apro, Călin Toma, Mânecan, Zurbagiu, Dumiter, Țugui, Mediop, Bădăuță

Au mai intrat: Rădulescu, Horcea, Vlădia, Radu, Burdeț, Stoi, Ungureanu, Bobină, Golda

Sâmbătă, Ripensia joacă pe terenul din Chișlda, dela ora 13, cu CSM Lugoj, un nou amical.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.