Ripensia a susținut un meci de verificare în Serbia, câștigat cu 2-0 în fața celor de la Pancevo, formație care evoluează în Liga a III-a din țara vecină. Din nou, senegalezul Mediop a fost omul de gol al elevilor lui Paul Codrea, după un meci început de roș-galbeni în sistemul 4-4-2.

Partida s-a jucat pe un teren sintetic, iar vântul foarte puternic și-a pus amprenta asupra calității jocului. În minutul 15, Mediop a deschis scorul după o lovitură liberă bătută de Claudiu Apro, în urma căreia balonul a ajuns în careu, iar din câțiva metri, atacantul a trimis-o sub bară. Același jucător a mărit diferența în minutul 69, cu un șut fără preluare din 6 metri, după o centrare de pe dreapta a lui Zoran Radu.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Pe final, Denis Golda a mai avut o reluare în bară. Timișorenii au mers cu 20 de jucători în Serbia. Claudiu Matiș a mers la echipa a doua în ziua jocului, iar Laurențiu Tudor a absentat din cauza unei viroze. Săptămâna aceasta, cei din club spun că vor anunța lotul cu care vor aborda returul.

Ripensia: Munteanu, Popa, Marius Toma, Apro, Călin Toma, Mânecan, Zurbagiu, Dumiter, Țugui, Mediop, Bădăuță

Au mai intrat: Rădulescu, Horcea, Vlădia, Radu, Burdeț, Stoi, Ungureanu, Bobină, Golda

Sâmbătă, Ripensia joacă pe terenul din Chișlda, dela ora 13, cu CSM Lugoj, un nou amical.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.