Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia se deplasează săptămâna aceasta la București, pentru un joc pe sinteticul pe care evoluează Metaloglobus. Roș-galbenii au aproape tot lotul valid, iar gândul echipei e la un nou succes, după partida pierdută acasă cu SCM Gloria Buzău. 

De miercuri, temperaturile din vestul țării au coborât, dar Pelici spune că a fost o perioadă grea la antrenamente, pe fondul caniculei. ”Va fi un meci greu. Metaloglobus este o echipă care are în componență jucători valoroși, cu experiență, cu meciuri în Liga I, începând din poartă cu Gavrilaș și apoi cu linia de fund cu Coman, Plămadă, mai departe frații Herea, Lung. Ne dorim să arătăm că suntem un grup și o echipă care poate pune probleme oricăreia alte echipe. Este un campionat de anduranță, în care oricare punct contează. De aici și supărarea noastră după meciul cu Buzăul Astăzi este mai răcoare, dar până acuma  fost o perioadă foarte grea din punct de vedere al caniculei. Fizic, s-au consumat foarte mult băieții. Dar asta e valabil pentru toate echipele, pentru că este tot în țară a fost la fel de cald”, a explicat tehnicianul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ceea ce privește lotul, roș-galbenii stau bine pentru acest meci. Dobre revine după etapa de suspendare, dar incert este Andrei Tînc, lovit la față în meciul trecut. Perioada de transferuri este deschisă până la data de 2 septembrie. Ripensiștii nu s-au decis dacă mai aduc sau nu jucători. Pelici spune că va lua o decizie după ce mai vede echipa la lucru. ”Întotdeauna e nevoie de jucători buni. În meciurile care urmează, ne vom edifica. Vom vedea etapele următoare”, a precizat antrenorul.

Vestiarul se mai gândește la punctele pierdute cu Gloria Buzău, iar Călin Toma a recunoscut acest lucru. Gândul bănățenilor e de a recupera acum în clasament. ”Încă nu am apucat să vedem dacă ne simțim mai bine în deplasare. Am jucat doar un meci, avem 3 puncte. Cert e că ne așteaptă o deplasare foarte grea, pe un teren sintetic, cu o echipă care nu a adunat niciun punct până acum. Noi venim după o înfrângere nemeritată din punctul meu de vedere. Trebuie să ne revenim cât mai repede și fizică și din punct de vedere psihic, și să mergem la Metaloglobus să luăm ce am pierdut sâmbătă. Din cauza căldurii, terenul se încinge mult mai tare. Se resimte o temperatură mult mai mare, mingea merge puțin diferit, alunecă, nu sare . E un pic ciudat, dar trebuie să ne adaptăm. O echipă valoroasă se adaptează la orice condiții”, a precizat Toma.

Partida de la București începe sâmbătă la ora 11 și nu e televizată. Metaloglobus are 0 puncte după primele etape.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.