Joma - JSport.roJSport.ro

Aproape o zi. De atât timp a avut nevoie AJF Timiș pentru a dicta pedepsele după bătaia de la jocul din Seria a II-a a Ligii a V-a dintre Galaxy Electrometal și Progresul Gătaia. Pe lângă o amendă uriașă, patru fotbaliști, între care și antrenorul Silviu Bălace, vor fi suspendați un an de zile!

La meciul de duminica trecută, totul a început cu o dispută verbală între Goran Corojor, asociat cu Bălace la proiectul Galaxy, și tatăl fotbalistului Semenea, de la Gătaia. Bălace, antrenor-jucător la Electrometal, a vrut să sară gardul să meargă la spectatorul recalcitrant, dar s-a tăiat în gard. Acolo au ajuns însă alți trei jucători și s-a ajuns la bătaie. Scorul era 1-3 și minutul 83, dar, cum era de așteptat, Gătaia a câștigat la ”masa verde” cu 3-0. Electrometal s-a ales cu o amendă uriașă la acest nivel, 5000 de lei, și terenul suspendat cinci etape. Pentru că doi jucători de la Gătaia au mers și ei după gard, mai mult să apere oamenii atacați, și Progresul s-a ales cu terenul suspendat o etapă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Individual, Comisia de Disciplină din cadrul AJF Timiș i-a penalizat pe Costel Ionilă, Florin Ilie, Aleksandar Indjic și Silviu Bălace cu 12 luni de suspendare și, individual, cu amenzi de 400 de lei. Problema este nu doar a clubului Electrometal, ci a celor de la ACS Poli, pentru că Silviu Bălace e antrenorul lor. Suspendările se aplică și mai sus, deoarece AJF-urile sunt afiliate la FRF. ”După părerea mea, mâine va putea sta pe bancă, deoarece are drept de Recurs în cinci zile. Mâine îi vom face motivarea. Sunt 12 luni calendaristice de la data la care decizia devine definitivă”, ne-a declarat președintele Comisiei de Disciplină, Eugen Iercu.

ACS Poli are meci vineri cu Gloria Lunca Teuz Cermei. Chiar dacă Bălace va putea sta pe bancă, ulterior, după Recurs, e greu de crezut că se va schimba ceva, decât, eventual, micșorarea pedepsei. Așadar, ACS Poli îți poate căuta antrenor.

foto: sporttim.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Teoretic, nu ar putea sa stea pe bancă, de vreme ce nu s-a atacat sancțiunea…ea există, efectele ei se suspendă doar cand se exercită calea de atac, dar…în România….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.