Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Au mai rămas de jucat cinci etape din liga secundă, una în care Ripensia și ASU Politehnica vor fi prezente și sezonul viitor. Roș-galbeni joacă vineri la Pitești, cu FC Argeș, în timp ce alb-violeții primesc pe Știința vizita liderului din Clinceni. ACS Poli va juca la Bacău, iar dacă pierde, va fi osândită” la retrogradare.

Alexandru Pelici ar vrea să o ducă pe Ripensia și mai sus decât locul actual, 8, iar pentru asta, clubul vrea un succes cu FC Argeș. ”Un meci important, la fel ca toate cele care au mai rămas. Doar că în momentul de faţă putem să abordăm toate jocurile un pic mai relaxaţi, pentru că presiunea rezultatului nu mai e la fel ca şi până acum. Dar asta nu înseamnă că nu ne interesează punctele puse în joc. Ne interesează să terminăm cât mai sus în clasament. Noi ne dorim să ne uităm în faţă, la echipa de deasupra noastră, şi încercăm să prindem următoarea echipă dacă reuşim acest lucru până la finalul campionatului. Ne dorim să terminăm cât mai sus. Urmează încă cinci jocuri din care dorim să facem cât mai multe puncte, pentru a avea o vacanţă cât mai liniştită”, a precizat Pelici, despre meciul devansat o zi din rațiuni ce țin de o competiție de atletism.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Timișoara, sâmbătă de la ora 13 vine liderul Academica Clinceni, iar ASU o așteaptă pe Știința cu mulți absenți: Dros, Bogdan Vasile, Plămadă, Murariu, Schieb, Munteanu, iar Scutaru e incert. ”Ne așteaptă o partidă dificilă împotriva liderului campionatului, principala favorită la promovare, echipa cu al doilea cel mai bun atac și a doua cea mai bună apărare. Suntem conștienți de cifrele celor de la Clinceni și că mai au nevoie de câteva puncte pentru a promova matematic în Liga I, dar cu toate acestea avem un moral mult mai bun ca înainte de ultimul joc și sperăm să obținem un rezultat pe măsură. Clinceniul este cea mai constanță echipă din punct de vedere al jocului și al rezultatelor, nu întâmplător sunt pe prima poziție. Au o singură înfrângere in acest retur, acum două etape, și un singur egal, cu Ripensia. Rămâne de văzut dacă prin ceea ce am pregătit, vom fi capabili să-i contracarăm la ora jocului. Suntem conștienți de importanța jocului. Suntem conștienți de importanța punctelor puse în joc. Din punctul meu de vedere, ecuația retrogradării și a promovării este o ecuație cu multe necunoscute”, a precizat Petruescu.

Cât despre ACS Poli, echipa pe locul 18, la 12 puncte de prima echipă de deasupra liniei. Răchită va avea mulți absenți pentru jocul de la Bacău, formație însă și ea cu probleme, după ce Florin Bratu și-a dat și demisia, în urma rezultatelor proaste.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.