Dacă e început de an, duminică seara s-au dat premiile din cadrul Galei Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN). Printre cei care au primit trofee se numără Romario Benzar, inclus în echipa ideală a campionatului, dar și Savio Valadares, care a primit premiul pentru cel mai bun jucător de futsal din campionatul intern, la câteva zile după tragicul deces al tatălui său.

După o serie de ani în care jucătorii români luau premiul cel mare din futsal, brazilianul Savio Valadares a luat ”ochii” tuturor cu evoluțiile din 2017, în care a și câștigat Cupa României. De altfel, jucătorul care va împlini 24 de ani la finalul lunii a și primit anul acesta cetățenie română, pentru a juca în naționala tricoloră,alături de colegul Felipe Oliveira. Informatica Timișoara a avut oricum, cei mai buni jucători din ultimii ani, în care premiile au mai mers la Robert Lupu sau Florin Matei.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

De remarcat că anul 2017 a fost unul excelent și pentru Romario Benzar. Ajuns căpitan al echipei naționale, fundașul dreapta de 25 de ani s-a transferat anul acesta de la Viitorul la Steaua. Pe final de an s-a accidentat, dar tot a prins ”11-le” ideal al campionatulului, format din mulți jucători de la clubul roș-albastru: Florin Niţă, Mihai Bălaşa, Bogdan Ţîru, Cristian Ganea, Romario Benzar, Constantin Budescu, Mihai Pintilii, Filipe Teixeira, Denis Alibec, Harlem Gnohere şi Alexandru Băluţă.

foto. libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.