Joma - JSport.roJSport.ro

Spiritele s-au închis foarte tare după meciul Poli – UTA, nepermis de mult. Sala de conferințe a fost sub ”asediu”, cu fanii arădeni aruncând cu petarde și înjurându-l pe Ionuț Popa, iar la flash-interviuri, pe tunel, a fost alt scandal. Ionuț Popa a început să urle la Laurențiu Roșu în timpul interviurilor date de arădeni, iar tehnicianul a spus că s-a certat și cu un conducător că nu a fost recuzat Găman. Nervos, Roșu a venit tensionat ulterior în sala de conferințe.

Popa s-a plâns de arbitrajul lui Găman, dar și prestația echipei sale. ”Fotbalul a dovedit că este așa cum e el, curvit. Trebuia să dăm 4-5 goluri în prima parte, am luat gol pe un fault pe care numai arbitrul Găman nu l-a văzut. El nu prea vede fazele noastre, nu le-a văzut nici cu Târgu-Jiu. Eliminarea lui George Neagu, am vorbit și cu observatorul și a trecut în raport, este absolut ridicolă. Problema mare e că nu am dat gol, poate a fost ghinion, poate lipsa de concentrare. A venit eliminarea și jocul s-a echilibrat, ei au avut om în plus, dar nu și-au creat ocazii mari acolo. Mergem să câștigăm și la Șiria. A fost o diferență mare între noi și ei. Nu meritau 7 azi? Manea l-a lovit pe Popovici cu cotul și trebuia să fie roșu. Indiferent cine va arbitra în retur, trebuie să mergem să câștigăm”, a declarat Popa, care a spus că înjurătruile arădenilor îl ambiționează.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul lui Poli a spus că i-a reproșat unui conducător că Găman nu a fost recuzat după meciul cu Pandurii. ”Mă certam cu un conducător că nu a fost recuzat Găman”, a admis Popa, care nu a vrut să spună cui i-a reproșat asta.

Laurențiu Roșu a condamnat atitudinea lui Ionuț Popa. ”Timișoara  e echipa favorită la acest baraj. Asta s-a văzut și prima repriză, am avut foarte mari probleme, pentru că am praticat un joc destul de slab. Am intrat foarte timorați în  a doua repriză. Am reușit să evoluăm cu acel curaj necesar la un asemenea meci. Asta le-am și transmis la pauză, să jucăm, că nu avem nimic de pierdut, nu are de ce să ne fie frică de Timișoara. Probabil că i-am respectat prea mult și de asta am avut probleme. Chiar dacă golul doi a fost din ofsaid, nu protestez la adresa arbitrajului, au fost și faulturi pentru noi, care nu s-au dat. Noi trebuie să ne vedem de joc, mai avem 90 de minute la Șiria. Chiar dacă domnul Ionuț Popa m-a amenințat că-mi dă 7, asta e problema lui. Credeți că mi-e frică de Ionuț Popa, credeți că mi-e frică de Timișoara? După meci mi-a transmis că o să ne dea 7 goluri, 4 aici, și la Șiria ne dă 3. Mai are zece goluri de dat. Era la interviu și vine și face scandal acolo. După cum am început meciul și după prima repriză, sunt mulțumit că am reușit să înscriem. Avem 90 de minute la dispoziție în care putem câștiga și să promovăm”, a punctat Roșu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.