Joma - JSport.roJSport.ro

Partida din seria a II-a a Ligii a V-a dintre Galaxy Electromotor și Progresul Gătaia, programată duminica trecută, nu s-a mai terminat, deoarece jocul a fost întrerupt de violențe greu de imaginat. Concret, a fost vorba de bătăi între jucători și spectatori, iar din cauză că situația a degenerat, a fost apelat și numărul de urgență 112.

Jocul disputat pe terenul din spatele Stadionului ”Dan Păltinișanu” a fost întrerupt în minutul 82. Scorul era 3-1 pentru Gătaia. Gazdele i-au reproșat, nervoși, și tușierei că ultimul gol al oaspeților ar fi fost marcat dintr-un ofsaid. Situația a degenerat din alte motive însă. Goran Corojor, asociat și jucător la Galaxy, a avut un conflict verbal cu tatăl jucătorului Semenea, de la oaspeți. Acest lucru l-a enervat pe antrenorul Silviu Bălace, care a vrut să meargă în tribună. De aici, totul a degenerat, s-a ajuns la o busculadă și bătaie, în care au fost implicați, printre altele, și jucătorii Indic, Ionilă și Florin Ilie. La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, o ambulanță și un echipaj SMURD.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Totuși, nu s-au depus plângeri. Reprezentanții IPJ Timiș spun că în momentul sosirii echipajului, cei prezenți nu au mai dorit să facă plângeri și cel care a apelat 112 nu mai era de găsit. Firește, meciul va fi tranșat de Comisia de Disciplină a AJF Timiș, miercuri. Președintele Eugen Iercu se așteaptă la o zi lungă. ”Îi vom audia pe toți, se vor depune și probe. Există filmări. Vom audia atât observatorii, cei doi, cât și brigada de arbitri. Cu siguranță vor fi suspendări. Va dura ceva, dar vom publica apoi deciziile pe site-ul AJF-ului”, ne-a declarat Iercu. Oficialul nu crede că probele vor duce spre o abatere atât de gravă încât să se ajungă la excluderi din activitatea sportivă.

Altfel, antrenorii celor două echipe nu au dorit să comenteze situația. ”Nu doresc să fac niciun comentariu pe marginea acestui subiect. Așa e cel mai bine”, ne-a precizat Adrian Bugău, tehnicianul de la Progresul Gătaia. Silviu Bălace nu a putut fi contactat până la ora publicării articolului.

foto: sporttim.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.