Joma - JSport.roJSport.ro

marius-sumudicaConferința de presă de după meciul câștigat de Poli Timișoara cu Astra Giurgiu a escaladat în replici de un prost-gust greu de imaginat. Suporterul Iustin Stoia s-a acreditat ”șmecherește”, prin agenția foto a lui Valentin Handro, care însă nu poate fi găsită la nicio adresă online, și l-a enervat pe Șumudică. Antrenorul Astrei s-a luat de greutatea lui Stoia cu remarci demne de mahala și i-a răspuns altui ziarist că a pus o întrebare ”idioată”. Ionuț Popa, prin contrast, a arătat din nou că la Poli e o atmosferă excelentă.

Marius Șumudică s-a plâns că echipa a fost obosită și a spus că își reproșează că a permis ca drumul de la Viena la Timișoara să fie parcurs cu autocarul. ”Au jucat mai bine decât noi, o echipă mult mai determinată, și-au dorit mai mult victoria. Din mai multe puncte de vedere nu am reușit. Nu am avut prospețime. A lipsit Alibec, jucător determinant. A trebuit să joc cu Săpunaru și Geraldo din trei în trei zile. Azi, foarte ușor i s-a dat cartonaș galben lui Săpunaru, parcă intenționat să stea cu CFR Cluj. Terenul, care impracticabil, e mai greu pentru o echipă care construiește, decât una care distruge și contraatacă. Eu îi felicit, bravo lor, și-au urmărit interesul. Să dea Dumnezeu să se salveze. E un oraș frumos. Cert e că nu am gestionat foarte bine, să vii 700 de kilometri de la Viena… Asta fac echipe de Divzia C, am acceptat și eu, am greșit. O echipă care se respectă se urcă în charter și se odihnește, se recuperează”, a declarat Șumudică, în secvența civilizată a conferinței.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Șumudică i-a spus unui jurnalist că e o întrebare idioată dacă această înfrângere le-a diminuat șansele la play-off și a spus că Timișoara nu vinde jucători pe bani mulți la Steaua, cum face Astra. ”E o întrebare idioată. Cum adică au scăzut șansele? La Craiova nu au fost importante… Știți câte etape mai sunt. O să câștige cele șase din fața noastră și noi pierdem în continuare”, a fost momentul în care Șumudică a încpeut să se enerveze și să alunece pe panta impoliteții.

Tehnicianul a sărit calul în momentul în care Iustin Stoia, suporterul care are acreditare, deși nu este ziarist, l-a întrebat ironic dacă Săpunaru li Geraldo s-au accidentat la golul doi. Antrenorul l-a atacat cu un limbaj total lipsit de educație pe suporter. ”Mergeți cu mine acum în cabină. Dacă aveți … să le faceți un masaj, că văd că sunteți mai plinuț așa. Acum trei zile trebuia să-ți bei berea în fața televizorului, să te bucuri ce a făcut o echipă cu atâtea probleme, la Viena… Nu să fii ironic cu mine. Dar la greutatea care o ai probabil dacă îți dau o boroboață te mușcă de beregată”, a răbufnit Șumudică.

Am dori totuși să atragem atenția asupra raportării total anapodă la presă la meciurile lui Poli. În timp ce proprietarii Stadionului ”Dan Păltinișanu” nu se sinchisesc nici acum să repare Internetul la masa presei, deși problema le-a fost comunicată demult, președintele Sorin Drăgoi e mândru că la vestiare nu mai intră oricine. Totuși, după meciurile cu echipe titrate este plin de oameni care nu au ce căuta acolo, și pentru al căror acces pe ”relații” pentru poze și autografe clubul ar putea fi și amendat. În acest context, faptul că Iustin Stoia poate fi acreditat, dșei nu e jurnalist, e doar un pas înainte în comedia absurdului!

Ionuț Popa a pierdut pariul cu Cânu
Antrenorul lui Poli Timișoara a dezvăluit că Șeroni a jucat accidentat, și a spus că a pierdut un pariu cu Cânu. ”A fost un joc greu, din mai multe motive. În toată săptămâna am pedalat cu jucătorii pe acest moment. Cu campioana cred că s-au motivat mai mult decât noi. Mă bucur pentru că am învins campioana, dar și să fiu sincer, i-am prins într-un moment dificil pentru ei. Au venit cu autocarul de la Viena, în repriza a doua nu mai aveau parcă forță. Au acuzat și terenul, noi ne-am descurcat mai bine. Astra rămâne o echipă valoroasă. Șeroni a fost aproape de a fi schimbat la pauză, a avut de tras și jucătorii au fost extraordinari la pauză: Au spus Șeroni să nu ne lași… Mi-am amintit că trebuie să-i dau treningul cu Barcelona lui Cânu. N-am ce să fac. Pariul e pariu. Așa cum a jucat azi Șeroni e o soluție pe stânga. E dezastru pentru adversari când pleacă cu mingea la picior. Mă bucur că l-am readus și pe Pedro, am spus a o conferință că în trei săptămâni îl pun pe picioare. E admirabil să vezi astfel de luptători”, a punctat ionuț Popa.
foto: prosport.ro
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.