Joma - JSport.roJSport.ro

Săptămâna aceasta, în cadrul ședinței de Comitet Executiv al FRF s-au votat o serie de schimbări importante pentru fotbalul românesc, unele cu aplicabilitate din sezoanele viitoare, dar și altele cu efect din sezonul ce va începe în curând. O schimbare importantă să referă la reprogramarea partidelor de liga secundă față de ora oficială.

Până acum, cluburile puteau solicita reprogramarea față de ora oficială pentru etapele de Liga a II-a de la sfârșit de săptămână (exceptând rundele intermediare de la mijlocul săptămânii) până inclusiv la ora 18. Dacă se dorea o oră mai târzie, fără ca meciul să fie televizat, clubul-gazdă trebuia să plătească oaspeților cheltuielile aferente pentru încă o noapte de cazare, cu excepția situației când adversarul vine de la mai puțin de 150 km departare de localitatea unde se dispută meciul. ASU Poli juca frecvent după-amiază, ca să aducă mai mulți suporteri la stadion.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acest lucru nu va mai fi posibil atât de simplu ca până acum. În Comitetul Executiv s-a votat că ora 18 să fie înlocuită cu ora 14 în cazurilor cluburilor de Liga a II-a. Așadar, meciurile vor putea fi mutate de gazde, fără plata unei nopți de cazare pentru oaspeți, doar până la maximum ora 14. În cazul meciurilor televizate, aceste reguli nu contează, întrucât televiziunile plătitoare de drepturi TV hotărâsc programul partidelor. Modificarea de Regulament de Organizare a Activității Fotbalistice se aplică din sezonul ce începe în primul week-end din august.

Modificarea de ROAF a fost votată în unanimitate în Comitetul Executiv.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.