Joma - JSport.roJSport.ro

Roș-galbenii au reușit să aibă două victorii consecutive în campionat și Cupa României, iar acum, încearcă să aibă o linie pozitivă și în Liga 2. Bănățenii au o deplasare foarte lungă, la Dunărea Călărași, formație una activează jucători cu care Pelici a mai lucrat la Hermannstadt. În ceea ce privește transferurile, antrenoru spune că e posibil ca ripensiștii să mai aducă un portar.

Tehnicianul știe că Dunărea va fi disperată să bifeze prima victorie, după doar un punct obținut în primele patru etape. ”Ne așteaptă o deplasare lungă. Un meci foarte greu, împotriva unei echipe care cu siguranță nu este mulțumită cu ceea ce are acum în clasament. Vor viza toate punctele puse în joc, sunt o echipă care a făcut multe transferuri vara aceasta, o echipă care a retrgradat din Liga I, cu un an de experiență în primul eșalon. S-au întărit de la începutul pregătirii și chiar și în ultima săptămână au mai făcut două transferuri pe linia de fund, Bogdan Șandru și Radu Crișan. Radu a și marcat, mă bucur pentru el, pentru că am fost colegi la Hermannstadt. Mai sunt acolo doi jucători pe care i-am antrenat, Radu Boboc și Bogdan Rusu. Ne va aștepta un meci dificil. Important e cu ce atitudine mergem acolo, concentrarea și cu ce atitudine vom intra în teren, trebuie să încercăm să scoatem maximul. Un antrenor care nu are nevoie de nicio prezentare, important în România, un antrenor bun”, a punctat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișorenii doreau să mai aducă un jucător eligibil U20, Ionuț Gavrilă de la UTA, dar fotbalistul nu este încă liber de contract. Pentru deplasarea din sudul țării, sunt incerți din cauza problemelor medicale Claudiu Apro și George Păduraru. Portarul are probleme și ar putea ajunge la operație, ceea ce înseamnă că roș-galbenii ar mai căuta un portar. ”Așteptăm să vedem care e situația lui. Astăzi îi va veni răspunsul de la RMN. Dacă are problemele, va trebui să ajungă la operație și va fi scos pe tușă o perioadă îndelungată, cu siguranță vom mai avea nevoie de un portar. Astăzi sau mâine voi avea o discuție cu domnul Mihu și vom vedea ce va decide”, a explicat antrenorul despre acest aspect.

Ripensia pleacă de joi spre Călărași, cu o noapte dormită la Snagov. Meciul este programat sâmbătă la ora 11 și nu este televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.