Joma - JSport.roJSport.ro

Chiar dacă alte cluburi de prima ligă au avut deja parte de primul meci oficial în acest an, Fortuna Becicherecu Mic nu avut parte decât de amicale, după amânarea primului joc. Totuși, în perioada aceasta cinci fotbaliste de la clubul de la marginea Timișoarei se antrenează intens, deoarece sunt convocate sub tricolor.

Fortuna ar fi trebuit să joace în 29 februarie în optimile Cupei României, la Reșița. Meciul găzduit de Banat Girls a fost însă amânat pentru data de 14 martie. Cinci jucătoare sunt însă la naționala de senioare și la cea de junioare, ambele cantonamente în Turcia în perioada aceasta. La naționala mare, Mirel Albon le-a convocat pe fundașele Cristina Codrescu (în premieră) și Claudia Bistrian. La naționala U19, selecționerul timișorean Florin Bugar le-a chemat pe portarul Cosmin Roșu, fundașul Larisa Grigore și atacantul Bianca Ienovan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fortuna nu va juca nici prima etapă din returul Ligii I ”la termen”. Meciul jucat pe terenul liderului Olimpia Cluj nu se va juca la 15 martie, ci abia de 1 aprilie.

foto: fortunabecicherec.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.