Joma - JSport.roJSport.ro

Brambureala din Liga a III-a de anul acesta a făcut ca trei dintre cele cinci serii să se schimbe chiar în ziua tragerii la sorți a programului. Și seria a IV-a a fost modificată, cu trecerea ACSO Filiași în locul Metalurgistului Cugir, totul, în urma unei retrageri de ultimul moment. 

Schimbările au survenit după CSM Târgu Mureș s-a retras din Liga a III-a, la fel cum a făcut-o din Liga I de futsal. Cugirul a fost mutat în seria a V-a, la fel ca celelalte două echipe din Alba, Galda și Unirea. De asemenea, ACSO Filiași a fost mutată în seria a IV-a, iar în seria a III-a a fost reprimită Sporting Roșiori. Practic, cinci echipe retrogradate, cel mai slab loc 12 și alte patru echipe mai slab clasate au revenit în eșalonul al treilea, care va începe la data de 24 august. Dacă, prin absurd, se mai retrag echipe, pentru timișenele Giarmata și Lugoj, Liga a IV-a a început deja….

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În aceste condiții, până la proba contrarie a altor modificări, seria a IV-a are următoare componență, cu echipe din Județele Timiș, Arad, Hunedoara, Gorj, Dolj și Vâlcea: U Craiova 1948 SA, CS Gilortul Târgu Cărbunești, ACS Flacăra Horezu, CS Viitorul Dăești, LPS Cetate Deva, CS Hunedoara, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, ACS Poli Timișoara, CSC Dumbrăvița, AS Fortuna Becicherecu Mic, CS Șoimii Lipova, CS Gloria Lunca-Teuz Cermei, CS Național Sebiș, CS Crișul Chișineu Criș, ACS Progresul Pecica, ACSO Filiași.

Mai spunem că la ACS Poli, antrenor principal nu mai e Petre Vlătănescu. Deocamdată, principal e Pavel Velcotă. Iată programul primei etape:

Etapa 1 – 24 august 2019
AS FORTUNA BECICHERECU MIC – ACS POLI TIMIȘOARA
ACS PROGRESUL PECICA – CS CRIȘUL CHIȘINEU CRIȘ
CSC DUMBRĂVIȚA – LPS CETATE DEVA
CSC GHIRODA ȘI GIARMATA VII – CS GLORIA LUNCA-TEUZ CERMEI
CS VIITORUL DĂEȘTI – CS HUNEDOARA
CS NAȚIONAL SEBIȘ – ACS FLACĂRA HOREZU
CS ȘOIMII LIPOVA – U CRAIOVA 1948 SA
CS GILORTUL TÂRGU CĂRBUNEȘTI – ACSO FILIAȘI

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.