Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica a terminat tot la scorul de 0-0 meciul de pe terenul lui U Cluj, unul cu ratări destul de mari pentru ambele formații. Și clujeniii au irosit ocazii mari, dar și elevii lui Tavi Benga au avut momente când i-au dat emoții lui Adrian Falub.

Clujul a început hotărâtă și Florescu era cât pe ce să deschidă scorul în secunda 23 după o respingere neglijentă a lui Mera, dar mingea s-a dus pe lângă buturi. În minutul 9, și tânărul Călin Popescu s-a aflat într-o situație bună, dar a luftat mingea. În prima repriză, doar ardelenii au mai avut o șansă la o altă fază la care Florescu nu a nimerit spațiul porții. Imediat după reluarea jocului, Goga putea fi periculos când a trimis din 6 metri, cu capul, pe lângă poartă, la o fază la care Murariu ar fi fost bătut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ardelenii au continuat să preseze. Murariu a scos mingea la o fază Dican a tras de la 20 de metri, pe poartă. În minutul 73, Poli a avut o bară, după ce Zabun a reluat cu capul o centrare expediată de Vidrăsan. Peste un minut, după un adevărat asalt la poarta sa, Murariu era să scape mingea, dar Ignea l-a salvat și a îndepărtat pericolul. A fost ultima mare ocazie, deoarece deși clujenii au mai încercat, nu au reușit să înscrie și rămân departe de pretențiile de promovare de la început de sezon.

U Cluj: Dur-Bozoancă – Inacio Miguel, Telcean, Art. Crăciun, Tiago Gomes – Dican, Ceitil (Miranda 55′), G. Florescu – Gavra (R. Takacs 85′), Goga (cpt.), Al. Pop (Nic. Pîrvulescu 66′)

ASU Poli: Murariu – C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – Bg. Vasile, Ignea, Dros (Vidrăsan 64′) – C. Popescu (F. Trip 90′), Mir. Axente, Ad. Ungureanu (Zabun 52′)

ASU Poli va juca săptămâna viitoare, în prima etapă din retur, sâmbătă la ora 11, cu CS Mioveni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.