Joma - JSport.roJSport.ro

Nu doar echipele de fotbal masculin au reluat pregătirile, ci si vicecampioana naționala Fortuna Becicherecu Mic. Elevele lui Florin Pădurean au revenit de o săptămână la antrenamente, iar echipa are deja două nume noi, ambele jucătoare cu selecții la echipele naționale.

Noutățile sunt Adina Rognean și Maria Neacșu. În vârstă de 25 de ani, Adina Rognean este o jucătoare cu profil ofensiv și a început fotbalul în urmă cu șase ani, la Heniu Prundu Bârgăului, club la care a jucat și sezonul trecut. De-a lungul carierei, a făcut parte și din echipa celor de la Navobi Iași. Are la activ câteva selecții în naționala de senioare. ”Este o provocare să vin la Fortuna Becicherecu Mic după sezonul foarte bun făcut de această echipă în sezonul trecut. Mă bucur că voi juca la vicecampioana Ligii I și finalista Cupei României și consider că în viitor poate ajunge și mai sus! Îmi propun să marchez cât mai multe goluri și să contribui la îndeplinirea obiectivelor acestui club!”, spune Adina Rognean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Maria Neacșu are 20 de ani și a mai jucat în trecut la desființata CFR Timișoara, formație unde era împrumutată de la clubul său de proveniență, CSȘ Târgoviște. A făcut parte și din lotul Olimpiei Cluj. Joacă pe postul de mijlocaș și a fost o prezență constantă la naționalele de junioare. ”După un an petrecut la ”U” Olimpia Cluj, am decis să revin în Banat, dar de data aceasta la Fortuna Becicherecu Mic. Vreau să mă pregătesc foarte bine, să evoluez cât mai mult și îmi doresc să câștig campionatul și Cupa României alături de acest club. Am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea familiei Fortuna și abia aștept să mă alătur fetelor la antrenamente”, spune Maria Neacșu.

Fortuna mai caută jucătoare. În prima săptămână de antrenamente, echipe a jucat două meciuri cu echipa de old-boys a comunei Becicherecu Mic. Mai întâi, a fost egal, pentru ca la al doilea meci, fetele să câștige.

foto: facebook.com/acsfortunabecicherec

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.