Joma - JSport.roJSport.ro

Dacă ASU Poli a terminat la scorul 1-1 meciul cu Ghiroda, la același scor s-a terminat și amicalul jucat de Ripensia în Antalya cu FCU Craiova 1948. Fiecare echipă a marcat un gol într-una din cele două reprize.

Ripensia nu a putut să-și creeze ocazii importante în prima repriză. Tînc a avut o reluare cu capul care s-a dus puțin pe lângă poartă, iar la o centrare din corner în 6 metri, Burdeț nu a putut relua mingea. Oltenii au marcat în minutul 19, dintr-o lovitură liberă indirectă la care zidul a fost poziționat pe linia porții. Dragu a reușit să trimită în poartă, la colțul lung. În a doua repriză, ambele echipe au avut ocazii irosite. În minutul 81, a venit golul egalizator, după ce Urvanțev a recuperat în careul oltenilor, la- deschis pe Popovici, care a trecut de fundași, a driblat portarul și a marcat în poarta goală. Pe final, un jucător al Craiovei a scăpat spre poartă, dar a fost blocat de Păduraru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ripensia (început de joc și de repriza a doua): Dobre (min. 46 – Păduraru) – Popa (cpt), Tînc, Țieranu, Benea (min. 43 – Gavrilă) – Călin, Burdeț – Neagu, Vasluian, Chera – Golda.

Ripensia din minutul 58: Păduraru – Macrițchii A., Hecsko, Apro, Gavrilă – Macrițchii V., Stoi – Monea, Sîrbu, Ivan – Popovici.

Ripensia are alt joc marți, cu formația de liga a doua macedoneană, FK Kit Go Pehcevo.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.