Joma - JSport.roJSport.ro

Situația absențelor de la reunirea Ripensiei s-a clarificat și interesant este că roș-galbenii se confruntă cu problema unui jucător plecat în vacanță, la fel cum s-a petrecut la ASU Poli anul trecut. Altfel, Remus Steop riscă să rămână fără un fundaș, dar și fără jucătorul U21 Denis Golda, pe care Poli Timișoara l-a rechemat la echipă, la fel ca pe împrumutatul Radu Motreanu.

Concret, Adrian Zaluschi va veni la pregătirea lunea viitoare. Clubul știe că jucătorul e la sora sa, în Germania. ”Zaluschi va veni luna viitoare. Știe și domnul Steop, ne-a spus că pleacă o săptămână la sora sa, în Germania”, ne-a declarat președintele Radu Ienovan. Rețeaua de socializare Facebook ne arată însă altceva, și anume, postări cum că talentatul mijlocaș central e de fapt, pe litoralul bulgăresc. Vara trecută, când ASU Poli era la primul sezon de Liga a II-a, Alex Birău a plecat în august, în plin campionat, în Grecia. Oficial, concediul fusese acontat și anunțat din timp. Neoficial, clubului nu i-a căzut bine situația.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deocamdată, și continuarea lui Mihai Hecsko la echipă e sub semnul întrebării. Fundașul timișorean nu s-a prezentat la reunire. ”Eu am avut discuții cu Hecsko despre prelunirea contractului, el mai are angajament până la 30 iunie. El mi-a spus că vrea să joace fotbal în Austria. I-am spus că dacă vrea să vină la noi la pregătire, poate veni, mai ales că acolo campionatul începe mai târziu. Dacă se răzgândește, cu mare drag, poate continua la noi”, a explicat Ienovan. Unele zvonuri din județul Arad vorbesc de un interes al Sebișului pentru Hecsko.

O problemă este faptul că Poli Timișoara a anunțat oficial că Denis Golda, la fel ca Radu Motreanu, nu vor mai fi împrumutați. Radu Ienovan a spus însă că nimeni nu a binevoit să îi anunțe. ”Cineva de la noi din club a vorbit și cei de la Poli și-au dat acordul verbal ca Golda să continue la noi. Pe noi nu ne-au anunțat deocamdată. Golda este împrumutat la noi până în 30 iunie.  Noi dorim să discutăm cu ei pentru a împrumuta mai mulți tineri care nu intră în vederile primei echipe”, a adăugat președintele Ripensiei.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. La Birău, concediul fusese acontat și anunțat din timp? Dar cu ce drept primesc fotbaliștii concediu? Nu au vacanță? A fost prea scurtă? Nu a avut Birău timp să meargă în Grecia în vacanța dintre finalul sezonului 2015/2016 și ziua în care ASU Poli a început pregătirile pentru sezonul 2016/2017?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.