Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara are toate șansele să nu aibă un cuplu brazilian de atacanți în sezonul 2016-2017, deoarece Pedro Henrique pare să fie tot mai mult un caz închis. Cei de la club nu se mai bazează pe ”fiul rătăcitor”, care se joacă cu nervii tuturor, așa că, cel mai probabil, doar Miguel Bianconi va aduce ”ritmuri de samba” în jocul alb-violet.

Pedro Henrique este tot în Brazilia. ”Avem 50 de mesaje cu Pedro Henrique. Ba că vrea bilet, ba că nu vrea, ba că să discutăm cu impresarul. Am vrut de 30 de ori să îi luăm bilet, dar nu i-am luat pentru că nu vrem să plătim degeaba 2300 de euro dacă nu vine. Prima măsură va fi să-i diminuăm cu 25% contractul. E destul de complicat contractul său. Din puncutl nostru de vedere, am terminat orice discuție cu Pedro Henrique. Domnul Popa ne-a spus că nu se mai bazează pe el”, ne-a declarat Radu Birlică. Totuși, jucătorul mai e sub contract, dar cei de la club cred că și-a depus memoriu, în baza restanțelor de peste 60 de zile la plata salairului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poli Timișoara a încheiat capitolul sosiri, dar și cel al plecărilor. Radu Birlică ne-a declarat că Radu Motreanu rămâne la Poli și nu va fi cedat la ASU Poli. Atacantul Denis Golda se pregătește cu Ripensia Timișoara momentan, dar e posibil să revină și el cât de curând la Poli. De asemenea, Harald Fridrich a depus memoriu ca să devină liber și să meargă la ASU Poli, dar birlică spune că nu are șanse să câștige speța. ”Nu are nicio șansă la comisii, contractul lui este în regulă, este cu banii la zi”, a explicat Birliă.

De asemenea, cei de la club spun că au un Regulament de Ordine Interioară foarte aspru. ”Avem cel mai strict ROI. Jucătorii sunt plătiți bine, dar dacă greșesc, vor fi și taxați”, a mai spus Radu Birlică.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.