ASU Poli are ambiții foarte mari pentru viitorul sezon, cel puțin în planul unei prime lovituri de imagine în perioada de transferuri. Un lucru este cert, Sorin Brîndescu nu mai dorește să fie antrenor principal, dar va rămâne în cadrul clubului. Echipa suporterilor poartă negocieri cu un nume greu al fotbalului românesc: Viorel Moldovan.

Cel mai probabil, Sorin Brîndescu va rămâne șeful grupelor de copii ale celor de la ASU Poli. De altfel, antrenorul bănățean are o lungă experiență în fotbalul juvenil. Bomba este că cei de la club i-au propus să vină antrenor lui Viorel Moldovan, fost component al Generației de Aur. Mai mult decât atât, Moldovan a fost încântat de ce i s-a propus și va veni zilele viitoare la Timișoara să discute ultimele detalii ale înțelegerii, însă în mare parte, fostul tehnican de la Auxerre e ca și ”rezolvat”.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Viorel Moldovan are 44 de ani și este născut în Bistrița. Ca fotbalist, Moldovan a fost atacant și a fost singurul tricolor care nu a prins niciun minut la Mondialul din 1994. Bistrițeanul a jucat la Gloria, Dinamo, Neuchatel Xamax, Grasshoper, Conventry City, Fenerbahce, FC Nantes, Al Wahda, FC Servette, Poli Timișoara (adus de Cosmin Olăroiu) și Rapid. Ca antrenor, ”Moldo-gol” le-a pregătit pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, naționala U21 și pe Auxerre.

ASU Poli va fi nevoită să aducă și jucători noi, după ce a rămas fără golgheterul Ștefan Blănaru.

foto: Emanuel Titus

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.