Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Poli avea un termen important în instanță, la data de 6 aprilie. Pentru clubul în insolvență, urma să se aprobe planul de reorganizare sau să se pronunțe falimentul. Declanșarea stării de urgență face ca multe procese să nu se mai judece, și, firește, vorbim și de acest tip de spețe. La club, situația e problematică, din cauza incertitudinii.

Instanța se va pronunța în speța insolvenței ACS Poli după ridicarea stării de urgență. La planul de reorganizare încă se lucrează. ”Pentru dosar avem un termen, dar care se va amâna, din cauza stării de urgență. Când se va termina starea de urgență, se va judeca. Este posibil să se pronunțe și falimentul, acest lucru e posibil la orice termen din timpul procedurii de insolvență. Acum, domnul Mușat și avocații lucrează la planul de reorganizare. Nu aveau de ce să se grăbească să-l facă, în situația dată”, ne-a declarat administratorul judiciar Bogdan Alic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Administratorul special spune că o parte din documentele pentru proces au ajuns deja la administratorul judiciar. De remarcat că clubul are și bunuri de patrimoniu, inclusiv turnicheții, rămași la Stadionul ”Dan Păltinișanu”, de pe care echipa a fost dată afară în vara lui 2019. ”Noi am dat administratorului judiciar toate documentele pentru dosar despre jucătorii noștri și patrimoniu. Avem turnicheții de la stadion, sistemul de ticketing, instalația de reclame. Dacă stadionul se va dărâma și clubul va intra în faliment, turnicheții se pot vinde, pentru că sunt ai noștri”, spune administratorul special, Petrea Mușat.

Mușat se gândește și el la suspendare contractelor jucătorilor. Clubul a rămas cu puține surse de finanțare. ”Mă interesez să vedem ce vom face de luni, dacă putem și noi, în insolvență, să suspendăm contractele. Am achitat în martie salariile pe februarie, sper să le mai pot jucătorilor un salariu, că acum, toată lumea are nevoie de bani. Cred că nu se va relua prea repede campionatul. Unele contracte s-au terminat la 31 decembrie și urmam să le prelungim, dar a rămas totul în aer acum. Avem ed plătit și din urmă salarii către foștii angajați care cer inclusiv să le plătim zilele de concediu”, ne-a mai spus Mușat.

ACS Poli e pe locul 14 în seria a IV-a a Ligii 3, una care are 16 echipe.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.