Joma - JSport.roJSport.ro

FRF a decis astăzi să stopeze orice competiție de fotbal și futsal, inclusiv cele organizate la nivel județean, în contextul alertei de coronavirus. Nu se va mai juca nimic, și evident, nici partidele Ripensiei sau ASU Poli. 

La ora 13, înainte de anunț, Ripensia a avut conferința de presă pentru jocul cu Petrolul. Pelici și-a exprimat o părere personală, nu a clubului, că e bine să se ia o pauză. ”Din punctul meu de vedere personal, cred că ar fi mai bine să se întrerupă. E deja un sentiment de nesiguranță, că jucăm sau nu jucăm. Nu ești concentrat 100% pe fotbal, mintea îți merge mai departe, la familie, la prieteni. Cred că ar fi mai bine să nu se joace. Putem juca miercuri-sâmbătă. Sunt campionate în care se joacă așa. De asta avem antrenori, preparatori fizici. Din punctul meu de vedere, pentru asta te antrenezi, nu să joci 13 meciuri pe an, unul pe săptămână. Nu sunt de acord cu cei care se plâng”, a spus Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cei de la ASU Poli ar fi dorit să joace cu Turris, mai ales că în martie, nu vor mai vinde bilete și încasa donații la meciuri, o componentă importantă a bugetului echipei. ”Ce să facem? Ne supunem deciziilor. Noi am fi dorit să se joace meciurile. Dar asta e. Sănătatea e pe primul plan. Vom opri și antrenamentele, vom vedea cum, deocamdată au trecut doar două ore de la anunț. Ne afectează, pentru că salarii tot va trebui să dăm jucătorilor, chiar dacă nu avem meci. Ne vom concentra în perioada următoare pe atragerea de noi membrii cotizanți și vânzarea de materiale promoționale”, ne-a declarat liderul Druckeria, Sebastian Novovici.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.