Joma - JSport.roJSport.ro

În seara primei zile de Paști, ASU Poli se va duela în celebrul joc FIFA cu Borussia Monchengladbach. Este un nou duel între „frați” după cel cu Rapid. De data aceasta însă, biletele se vând mult mai bine, chiar dacă scopul colectării sumei este altul.

La meciul cu Rapid, poliștii au vândut 329 de bilete, fiecare în valoare de 15 lei. Din suma strânsă, s-au adunat 4935 de lei, dintre care 48350 au fost utilizați pentru achiziția de 12.000 de viziere pentru medicii de la Spitalul CFR Timișoara și Spitalul Municipal din Lugoj. Restul banilor s-au dus pe alimente cumpărate pentru cinci bătrâni cu vârstă de peste 80 de ani, fără niciun venit. Meciul virtual cu Monchengladbach este organizat de data aceasta pentru a aduce bani pentru club. ”Evenimentul are ca principal scop completarea bugetului clubului nostru în această perioadă fără încasări”, au anunțat timișorenii pe pagina oficială a clubului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată că meciul cu Monchengladbach are mai mult succes. Sâmbătă la amiază, se adunaseră deja peste 800 de tichete vândute, tot la prețul de 15 lei. ”Dacă ieri vă menționam că s-au vândut în jur de 300 de bilete, astăzi avem plăcerea să vă comunicăm că am atins pragul de 800. Mobilizarea este exemplară și ne înclinăm în fața voastră!”, spune clubul. Poli are încăsări scăzute fără jocuri, deoarece strângea mulți bani din biletele de la meci, donațiile de la jocuri, dar și vânzarea de materiale promoționale de la partide. De asemenea, sponsori clubului sunt și ei afectați din cauza restricțiilor din starea de urgență.

Așadar, cu peste 800 de bilete, clubul a adunat deja 12.000 de lei. Meciul începe duminică seara la ora României ora 21. Galeria CVUCS e înfrătiță cu cea a Borussie Monchengladbach încă dinainte alătura la clubl universitar ASU Politehnica, din 2008, pe vremea când exista clubul lui Marian Iancu, iar galeria venea la meciurile acelei Poli.

foto: facebook.com/sspolitimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.