Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica are parte de un start de sezon cu adevărat negru, cu șase din șapte meciuri oficiale fără gol marcat. Alb-violeții și-au terminat și aventura din Cupa româniei după ce au pierdut cu 1-0 la Reșița, un rezultat dezamăgitor, venit după un joc cu adevărat îngrijorător.

Reșițenii și-au odihnit o parte dintre oamenii importanți, în timp ce Poli a mizat în mare parte pe titulari. Totuși, cărășenii au dominat mare parte a partidei. Apărarea timișoreană a rezistat până la un anumit puncte, iar Mario Contra a avut câteva intervenții bune. În minutul 37 însă, după un corner, Vlădia a trimis din careu pentru Săulescu, iar acesta a marcat din câțiva metri. În repriza secundă, spre final, Poli a mai echilibrat balanța, dar în variantă veșnică de criză, cu Mera atacant. Fără succes.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSM Reşiţa: Horvat – L. Acka, Vlădia, Danci, Vădrariu, Săulescu, Danci, V. Cristea, Dat (Musteţa 77′), Gab. Lazăr (Caragea 56′) – Velici M. Coman (Cr. Poiană 74′

ASU Politehnica Timișoara: M. Contra – C. Jurj (Piţigoi 85′),  Mera, Scutaru, Cherecheş – Vidrăsan (Ad. Ungureanu 60′), Coadă –  F. Trip (C. Popescu 60′), ,A. Ignea,  Schieb,  Mir. Axente

Gușatu a fost supărat după meci și nu a vrut să vorbească cu presa. Doană a spus că succesul e important pentru moralul echipei sale. ”Vreau să-mi felicit băieții pentru joc și rezultat. Aveam nevoie de această victorie ca de aer, pentru că în ultimele trei etape am prestat un joc bun dar nu am adus puncte sau puncte. Le-am spus băieților înainte de joc că ne trebuie neapărat o victorie pentru moralul lor. Au dat dovadă de caracter, deși ne lipsește aproape jumătate de echipă. Sunt jucători suspendați, accidentați. Dar este bine că am găsit soluția și am prestat un joc bun. Am dominat jocul de azi. Adversarul nostru nu și-a creat nicio ocazie, doar acele mingi în ultimele zece minute când l-au trimis pe Mera vârf de atac și au jucat cu mingi lungi în careu pe el. Am avut emoții pentru că m-am gândit că dacă ne egalează ne ducem până în minutul 120. Și așa suntem subțiri numeric și ne așteaptă un meci foarte greu cu Turris”, a precizat antrenorul Reșiței.

Dacă la tragerea la sorți pentru șaisprezecimi, Reșița va avea un adversar important, nu e exclus ca jocul să se dispute pe ”Dan Păltinișanu”. O variantă pentru programarea seara ar fi închirierea unei nocturne mobile. ”Nu mă gândesc acum la Cupă, gândul meu este la meciul de sâmbătă. Cred că la Timișoara, din câte știu eu nu există nocturnă mobilă. Eu sper ca stadionul să fie la fel de plin ca la meciul cu Cluj sau Rapid”, a mai spus Doană despre această perspectivă.

În campionat, ASU Poli are meci sâmbătă de la ora 14 pe Știința, cu ASU Poli.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.