Joma - JSport.roJSport.ro

poli.timisoara.craiovaPoli Timișoara pierde litigii deoarece mai are restanțe salariale către jucători. După declarațiile fără nicio legătură cu realitatea ale președintelui Sorin Drăgoi, cum că echipa este cu bani la zi, contrazise de Cânu și Elek, ies la iveală și datoriile către Belu sau Daniel Popescu.

În cazul lui Belu, Poli mai are să îi plătească 3700 de lei. Deoarece clubul nu a respectat o decizia a Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, s-a mai ales cu 3000 de lei penalizare! Adică, aproape dublul datoriei. ”Claudiu Belu Iordache vs. ACS Poli Timișoara – Neexecutare Hotărâre CNSL – În baza art. 24.c.1.a din RSTJF, se sancționează clubul ACS Poli Timișoara cu penalitate sportivă de 3.000 lei și se acordă un termen de grație de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligațiilor de plată de la comunicarea prezentei. Termen: 21.09.2016”, este decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, jucătorul Daniel Popescu, ajuns între timp la Steaua, va depune memoriu, deoarece când a plecat de la Poli a semnat o înțelegere că clubul să îi plătească restanțele până în septembrie. Ceea ce nu s-a întâmplat. Popescu are de luat salariile pe februarie, martie, aprilie, mai și iunie.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.