Joma - JSport.roJSport.ro

Penultima rundă din  Liga a III-a a adus un succes pentru Millenium Giarmata, dar și un egal cât o victorie pentru CSM  Lugoj, pe terenul liderului Șirineasa. Băieții lui Cosmin petruescu, un lot măcinat de accidentări, deși sunt neplătiți au rueșit să urce pe locul doi în serie, un rezultat cu adevărat meritoriu.

Vineri, Millenium Giarmata a câștivat cu 2-0 derby-ul cu Centrul Național de Pregătire Timișoara. Alexandru Cherecheș a deschis scorul în minutul 49, iar Alexandru Buzgudan a marcat al doilea gol în minutul 62. Sâmbătă, Mama Mia nu a putut face minuni la Lipova, unde a pierdut cu 3-0, după golurile marcate de Andrei Vasinc în minutul 33, plus Kevin Trabalka, în minutul 48 și 68. Ghiroda a terminat turul cu 0-0 acasă cu CSM școlar Reșița și va sta în ultima etapă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul etapei l-au făcut cei de la CSM Lugoj, care au terminat cu 3-3 la Petroșani, cu Șirineasa. Leonard Manole a marcat în minutul 17 și a mărit diferența pentru gazde în minutul 66. Bogdan Bozian a redus diferența în minutul 77, din penalti. Szabolcs Szekely a egala tîn minutul 82, dar Raul Horumba a marcat pentru 3-2 după un minut. Egalarea s-a făcut în minutul 86, din penaști, tot grație lui Bozian.

Lugojul e pe locul 2, cu 26 de puncte, la egalitate de puncte cu CSU Craiova 2.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.