Joma - JSport.roJSport.ro

În această perioadă, membrii galeriei CVUCS suferă că nu pot să își susțină echipa de suflet, ASU Poli, la meciuri. Pe timp de pandemie, fanii au găsit mai multe modalități prin care se implică în ajutorarea comunității și a cadrelor medicale din prima linie a bătăliei cu cumplitul virus.

Fanii echipei alb-violet ajută voluntar la distribuția vizierelor avizate de MApN. ”Politehnica Timișoara continuă seria de acțiuni menite să susțină lupta din prima linie pe care o poartă medicii noștri în aceste zile. Cu sprijinul voluntarilor Druckeria am inițiat o campanie de distribuire de viziere profesionale de protecție medicilor de familie și din centrele de permanență din Timișoara și județ. Scutul facial RO Shield este fabricat în București și e avizat medical de către Centrul de Cercetare Științifică pentru Apărare și Ecologie din cadrul Ministerul Apărării Naționale. Până acum au fost distribuite peste 2000 de astfel de echipamente în multe unități sanitare din țară”, se arată pe pagina echipei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La începutul stării de urgență, fanii de la ASU Poli au fost îndemnați să ajute vecinii bătrâni, cărora să le facă voluntar cumpărăturile. Ulterior, după derby-ul virtual Poli – Rapid, cei 4850 de lei strânși au fost cheltuiți pentru 12.000 de viziere făcute de un timișorean, care au ajuns la medicii de la două spitale-suport din județ, Spitalul CFR Timișoara și Spitalul Municipal din Lugoj. Vizierele sunt la fel de importante ca măștile FPP3, combinezonul, boneta, sau botoșeii medicali, întrucât despre coronavirus s-a dovedit medical că pătrunde în organism și prin ochi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.