Joma - JSport.roJSport.ro

cristi.barbutPoli Timișoara nu are vești deloc bune în plan financiar, după ce Cristi Bărbuț a revenit la antrenamentele alb-violeților. Mutarea a căzut pentru că Pandurii nu au acceptat condițiile bănățenilor. Între timp, Pedro Henrique e în continuare dat dispărut, iar Alin Ignea ratează tot sezonul din cauza unei accidentări.

Poli Timișoara urma să primească 100.000 de euro pentru Cristi Bărbuț în iarnă, de la Pandurii, echipă cu care tânărul jucător s-a și antrenat în ultimele săptămâni. Gorjenii au propus să plătească abia vara viitoare, iar timișorenii nu au acceptat. ”99% transferul lui a picat. Au zis că ne dau banii abia vara viitoare și nu am putut fi de acord. Narcis Răducan și Petre Grigoraș l-au sunat și pe el, și pe mine. Răducan mi-a zis că s-a înțeles cu Cristi Opria, dar trebuie să fim și noi de acord”, ne-a declarat președintele Ioan Miculaș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O veste bună pentru antrenorul Ionuț Popa, însă în lot există și alte probleme. Alin Ignea și-a rupt ligamentele la antrenamentul de miercuri și va rata tot sezonul, iar Pedro Henrique nu a sosit nici acum la pregătire! ”Pe Ignea din păcate, l-am pierdut pentru tot sezonul. Pedro Henrique trebuia să vină ieri, nu a venit. Îl vom reclama la comisii să fie suspendat”, ne-a explicat Miculaș.

Poli Timișoara a ajuns la 1,5 milioane de euro datorii socotind și luna iunie, pentru care salariile ar urma să fie plătite mâine. Acest lucru nu se va întâmpla însă, deoarece clubul nu are bani. Dacă Bărbuț nu va fi transferat de alt club, pentru alb-violeții e o nouă sursă de venit pierdută. Între timp, ”investitorul” Viorel Tudose dă interviuri în care spune că încă nu s-au finalizat negocierile.

foto. pressalert.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.