Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia a scos o remiză la scorul de 1-1 în deplasare la U Cluj, după ce a condus până aproape de finalul partidei. Ardelenii au arătat din nou o mulțime de carențe în joc și nu au impresionat cu mai nimic. Retragerea ripensiștilor din repriza a doua a făcut însă ca golul lui Voinea să fie insuficient, deoarece, până la urmă, Dican a adus egalarea pentru clujeni, care s-au zbătut și pentru a câștiga, dar în zadar. 

Clujenii au avut inițiativa în debutul meciului, dar fără ocazii prea periculoase. În minutul 13, Taub l-a încurcat total pe Dur-Bozoancă, iar Hecsko putea să marcheze din câțiva metri, dar Crăciun a intervenit la timp. Altfel, ardelenii au avut un șut în plasa laterală a lui Gavra, dar și o bară, semnată de Miranda. Cam atât au reușit clujenii, iar în minutul 26, Voinea a fost lansat de Călin Toma și a trecut în viteză de Kay, a lobat peste portarul lui U și a deschis scorul. Înainte de pauză, timișorenii mai puteau înscrie, dar un fundaș a intervenit la șutul lui Monea, după un contraatac.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bănățenii s-au retras în repriza secundă, iar U a avut mai multe ocazii ca în prima repriză, majoritatea irosite. Reluările cu capul ale lui Florescu și Crăciun nu au prins spațiul porții. Crăciun a avut și un șut peste buturi, iar gazdele au avut o cazie mare în minutul 65. Gavra și Goga au pasat în careu, iar mingea a ajuns la Dican, care a șutat pe lângă buturi din 16 metri. Până la urmă, a venit și golul egalizator în minutul 82, după ce Dican a marcat cu capul din centrarea lui Florescu. Pe final, Dobre a mai salvat un șut al lui Goga care putea aduce succesul gazdelor, mai ales că arbitrul Omuț s-a ferit să elimine jucători de la trupa lui Falub.

U Cluj: Dur-Bozoancă – R. Takacs, Jay, Art. Crăciun, Berci – Rafa Miranda (Goga 53′), Dican (Burghele 88′), G. Florescu, Taub (Pîrvulescu 71’) – Al. Pop, Gavra

Ripensia Timișoara: Şt. Dobre – Ad. Popa, Hecsko, Apro, C. Toma – Burdeţ (Stoi 69’), T. Călin – C. Lungu (Fotescu 82′), Tudorache (Staicu 90′), Monea – Alb. Voinea

Runda viitoare, Ripensia primește vizita singurei echipe neînvinse, CS Mioveni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.