Joma - JSport.roJSport.ro
mama mia

Apele sunt tot mai tulburi la echipa Mama Mia, echipă de Liga a III-a care a făcut grevă sâmbătă, la meciul cu Ripensia. De atunci, ”pizzerii” nu au mai făcut antrenamente, iar conflictul dintre conducere și Cosmin Stan, plus secundul Mihai Hromei, devine tot mai mare.

Concret, între Stan și conducere există divergențe de săptămâni bune, iar conducerea are deja varianta de înlocuitor, și anume, Ilie Rotariu. Modificarea nu s-a făcut deoarece Cosmin Stan se află sub contract și nu vrea să își rezilieze înțelegerea. Principalul și secundul sunt nemulțumiți și au depus memorii la FRF cum că nu au fost plătiți de când au venit la echipă, respectiv din luna martie. De celalaltă parte, conducerea e tot mai supărată pe Stan pentru scandalurile cu arbitri, inclusiv protestul de la meciul de Cupa României cu UTA Arad.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Totuși, cei de la club spun că echipa are restanțe doar pe luna septembrie, pentru că finanțatorul George Sângeorzan nu a mai dat bani, fiind nemulțumit de Stan. Problema e că stale ede plată nu s-au putut semna deoarece noile acte ale clubului au venit abia în 13 septembrie de la instanță. Clubul e organizat ca ONG, iar introducerea lui Sângeorzan între membrii fondatori a trebuit să fie ratificată de un judecător, conform legii. Am încercat să îl contactăm de vineri pe Cosmin Stan, întrucât publicația noastră avea informații despre grevă, dar antrenorul lugojean nu ne răspunde la telefon.

Antrenorul le-a dat liber jucătorilor inclusiv pentru luni. Marți, Stan a chemat echipa la antrenament la ora 16, însă e foarte posibil ca Mama Mia să nu se poată antrena, deoarece clubul CFR le-a făcut un act adițional la contractul de comodat cum că odată cu luna noiembrie și cu scurtarea zilei, Becicherecul se poate antrena doar între orele 8-12 dimineața, deoarece după-masa, terenurile sunt ocupate de juniorii de la CFR și de echipa de fete.

Vineri de la ora 14, Mama Mia are programat un meci pe teren propriu cu CSM Școlar Reșița. Dacă ”pizzerii” mai bifează un meci la care refuză să intre în teren, echipa e automat exclusă din campioanat, după greva de la meciul cu Ripensia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.