Joma - JSport.roJSport.ro

Anul acesta, Cupa României la minifotbal a avut loc departe, la Bacău, astfel că Timișul a fost reprezentat doar de două echipe. Continental AP a ajuns până în optimile competiției și a câștigat și trofeul Fair-Play, în timp ce Inside Decor a jucat doar în faza grupelor.

În grupa 7, Continental AP s-a impus cu 3-0 cu Barrier Bacău și a mai avut o victorie după loviturile de la 7 metri cu AS Liberto Iași. În prima fază eliminatorie, bănățenii au câștigat cu 2-0 cu C.M.C. În șaisprezecimi, au avut 0-0 după timpul regulamentar cu Golden Boys Bacău și au trecut mai departe după loviturile de departajare. Tot egal, 2-2, a fost și în optimi, cu Colosseum 2005 Iași, dar de la 7 metri, ieșenii au trecut mai departe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cealaltă echipă, Inside Decor, a jucat în grupa 28. A pierdut însă ambele meciuri, atât cu Farmacia Victoria Târgu Jiu, dar și cu Rimini Bistrița. Turneul final al campionatului național va avea loc anul acesta la Oradea, iar din Timișoara vor participa AS Glissando și MAV Sports, campioana națională și europeană en-titre.

foto: facebook.com/MinifotbalRomania

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. De unde ați primit informațiile ? In primul rând echipa se numește INSIDECOR , in al doilea rând in primul meci s-a terminat 0-0 cu Bistrița (2-0 la penalty pentru INSIDECOR), al doilea meci au pierdut 4-1 cu Târgu Jiu! Iar după grupe au fost eliminați de o echipa din Bucuresti , scor 3-2. Cu plăcere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.