Poli Timișoara a pierdut astăzi unul dintre cei mai devotați foști jucători și antrenori din club. Adrian Stoicov a decedat după ce în ultimele luni a avut mari probleme de sănătate, apărute ca din senin.

Adrian Stoicov a avut probleme cu plămânii, iar după un diagnostic inițial de pneumonie, i s-a descoperit, de fapt, un cancer. Fostul mare fotbalist al lui Poli a decedat miercuri, după ce a fost spitalizat și în București. În toamnă, nimic nu părea să anunțe problemele de sănătate ale lui Adrian Stoicov, care conduce liniștit meciurile echipei a doua a lui Poli. De altfel, recent, conducerea clubului a anunțat că l-a numit șef la Centrul de Copii și juniori, în locul lui Aurel Șunda. Stoicov nu a mai apucat însă să își ocupe noul post, din cauza problemelor de sănătate.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Adrian Stoicov avea doar 49 de ani. Fotbalistul s-a născut la Denta, iar la Timișoara a ajuns ca elev al LPS Banatul. În 1985, a fost coopat la Poli și a debutat la echipa mare doi ani mai târziu, într-un meci cu Universitatea Cluj. Fundaș stânga, Stoicov a prins meciurile de senzație cu Atletico Madrid și cu Real Madrid de la începuturile anilor 1990. Stoicov a mai jucat la UMT, FC Național  (Progresul București), CFR Timișoara, Inter Sibiu și Cetate Deva. A pus ”ghetele-n cui” la începutul noului mileniu. A jucat șase meciuri cu Poli în Cupa UEFA.

Odihnească-se în pace. Redacția Tmsport transmite condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut pe Adrian Stoicov.

foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.