Joma - JSport.roJSport.ro

Sezonul de Liga a II-a s-a terminat pentru stadioanele din Ciarda Roșie și  pentru arena Electrica sâmbăta aceasta. La fel, ASU Poli a avut și ultima deplasare, una terminată cu o înfrângere la Târgu Jiu. Tot înfrângere a fost și pentru ACS Poli, doar că acasă, cu CS Mioveni, în timp ce Ripensia a smuls un egal.

În Ciarda Roșie, roș-galbenii au terminat la scorul de 1-1 meciul cu Daco-Getica București. Călin Toma a deschis scorul în minutul 29, când Călin Toma a marcat cu o super-execuție. Din minutul 61, echilibrul meciului s-a rupt după ce Constantin Stoica a fost eliminat, după ce anterior Marius Omuț i-a dat primul galben în prima repriză foarte ușor. În minutul 68, Cristian Bustea a marcat un  gol la o fază ce nu părea să anunțe nimic, iar balonul trimis de el cu capul a ricoșat din bara laterală în poartă. Cu acest rezultat, Ripensia este cea mai bine clasată timișoreană, pe locul 11.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ACS Poli și-a trăit ultimul meci acasă aproape în genunchi, după o înfrângere la scorul de 4-1 cu CS Mioveni. În minutele 12 și 13 oaspeții au marcat prin Ionuț Burnea și Simon Măzărache. Denis Golda a redus diferența, dar până la pauză, Vali Balint a marcat pentru argeșeni. Chemin a avut un șut în bară în repriza secundă, dar în prelungiri, tot oaspeții au marcat, prin Alexandru Ișfan. La final, primarul și-a făcut poze cu echipa ce bifează a doua retrogradare consecutivă.

ASU Poli a jucat destul de slab la Târgu Jiu, acolo unde a fost învinsă cu 1-0 de Pandurii. Timișorenii au contat, din nou, foarte puțin în atac. Gorjenii au marcat în minutul 21, când George Tudorean a trimis în poartă un șut de la 18 metri. Nici oltenii nu au excelat cu multe ocazii, dar golul marcat a fost suficient. În atac, timișorenii au contat prin Ignea, Mera, eterna soluție la disperare a echipei, dar și Ursu, care a avut o bară. Un rezultat care duce echipa pe locul 13.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.