Joma - JSport.roJSport.ro

Naționala României U18 va disputa săptămâna aceasta două meciuri amicale, iar din lotul convocat de Laurențiu Roșu fac parte și trei fotbaliști din Timiș. Semnalul de alarmă e că niciunul nu mai joacă acasă și reflectă o problemă tot mai mare a fotbalului timișorean, care nu știe să își păstreze tinerele talente.

Cei convocați sunt fundașul Alexandru Catrici și mijlocașii Denis Hrezdac și David Miculescu. Catrici este născut în Jimbolia și provine de la școala de fotbal a lui Marcel Băban. Tânărul a dat probe de joc și la echipe din Italia, iar în prezent, este legitimat la Centrul de Performanță Rapid București. Ceilalți doi fotbaliști sunt jucătorii UTA-ei. Denis Hrezdac este născut la Știuca, la limita județului Timiș. Cât despre David Miculescu, este fiul fostului jucător al lui Poli, David Miculescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Naționala U18 va susține două amicale cu reprezentativa similară a Georgiei, la Mogoșoaia, vineri și duminică. Din toamnă, generația care e acum U18 va lupta în calificările pentru Campionatul European U19.

foto: frf.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.