ASU Poli este de azi în cantonament lângă Hațeg, la Sântămăria-Orlea, unde Cosmin Petruescu a luat 24 de jucători. Este un lot tânăr, cu 11 jucători U21, iar înainte de plecare, clubul i-a acontat pe Dragoș Cojocaru, Alexandru Cherecheș și Bogdan Miholca.

Cojocaru a semnat pe un sezon, cu opțiune de prelungire. Este fundaș stânga, are 19 de ani și a trecut pe la Brașov, Anderlecht, Charleroi, Voluntari și Saint-Gilloise. Alexandru Cherecheș e tot fundaș stânga, are 21 ani și a trecut pe la  Viitorul Zalău, ACS Poli, Național Sebiș și Millenium Giarmata. Bogdan Miholca este mijlocaș central, are 21 de ani și a trecut pe la Olimpia Satu Mare și Luceafărul Oradea. Ambii au semnat pe trei sezoane. Deocamdată, echipa are doar doi portari și niciun fundaș dreapta de ”meserie”, dar posibil ca acolo să fie utilizat polivalentul Dănuț Bilia.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Clubul a renunțat la portarii Emanuel Fișteag și Markos Gakos, dar și la jucătorii în teste Ioan Boancă, Patrick Popescu și Ionuț Ianc. ”Nu am renunțat la ei din motive pur fotbalistice. Pe pozițiile respective aveam deja jucători pe care tocmai i-am transferați sau jucători Under 21. Timpul este scurt până la prima etapă și ne-am dorit jucători aflați într-o formă cât mai apropiată de ceea ce ne dorim noi”, a declarat Cosmin Petruescu.

Iată lotul deplasat în Hunedoara:

Portari: Rareș Murariu, Alexandru Borbei;
Fundași: Dănuț Bilia, Bogdan Nicolescu, Cristian Scutaru, Alexandru Cherecheș, Tamas Szasz, Raul Vidrăsan, Ionuț Coadă, Ioan Mera, Dragoș Cojocaru;
Mijlocași: Alin Ignea, Adrian Poparadu, Vlad Bîte, Adrian Bedea, Marvin Schieb, Alexandru Gașpar, Bogdan Miholca, Răzvan Ghinescu, Florin Lazea;
Atacanți: Ionuț Plămadă, Romeo Bănică, Bogdan Bozian, Gelu Velici

Săptămâna viitoare, ASU Poli va juca miercuri cu locul 2 din Liga a IV-a Alba, Sportul Petrești. Apoi, sâmbătă, bănățenii vor juca cu Cetate Deva, locul 8 din seria a IV-a a Ligii a III-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.