Joma - JSport.roJSport.ro

Prelungirea stării de urgență face ca și perspectiva reluării competițiilor de fotbal să nu fie un subiect posibil pe termen scurt. De aceea, FRF organizează competiția virtuală eCupa României, în FIFA, dar în spatele butoanelor se vor afla și fotbaliști în carne și oase, inclusiv timișoreni.

Fiecare club de Liga 1 a desemnat câțiva jucători care vor participa la eCupa României, în special dintre cei tineri. Pe lista celor 26 de jucători, avem și trei fotbaliști din Timișoara. De la Viitorul, participă Carlo Casap, ajuns la 21 de ani. De asemenea, atacantul de 21 de ani Andrei Dumiter, jucătorul lui Sepsi, e și el pe listă. Cristi Bărbuț, ajuns la 24 de ani, e și el pe lista celor de la Universitatea Craiova care vor juca. Pentru eCupa României se vând și bilete virtuale, de 10 lei. Banii strânși vor ajunge la UNICEF, pentru achiziționarea de măști, mănuși, ochelari sau termometre cu infraroșu, pentru lucrătorii sociali care merge pe teren la copiii și familiile vulnerabile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Competiția va începe în 27 aprilie, iar FC Viitorul și Universitatea Craiova nu joacă în primul tur. Meciurile se vor juca pe platforma PS4 și vor putea fi văzute pe Facebook-ul și canalul de Youtube al FRF. Finala se va juca la data de 6 mai.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.