Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara a pierdut meciul cu Steaua la scorul de 1-0, după o repriza a doua jucată în inferiritate de bănățeni. Alex Munteanu și-a lăsat colegii în minus chiar înante de pauză, iar oaspeții au marcat prin Gnohere, după o centrare venită de la Budescu, la o fază la care apărarea timișoreană a fost depășită. Altfel, o primă repriză săracă în faze de fotbal și niciuna secundă foarte grozavă. Accentele comice nu au lipsit, iar mașinuța medicală a rămas fără combustibil și a fost împinsă de pe teren în fața celor 20.000 de spectatori, iar arbitrul a enervat publicul la final.

Prima repriză a fost una destul de săracă în faze de fotbal, din partea ambelor echipe. În ciuda tribunelor pline, spectacolul din teren nu a fost unul deosebit. Steaua s-a chinuit prin câteva acțiuni eșuate ale lui Budescu. În minutul 19, Poli a avut o șansă bună când Artean a scăpat fără să fie ofsaid. În nota ”obișnuită” însă, Artean a tras din nou mult peste spațiul porții. Peste zece minute, Enache a centrat perfect, dar Budescu a nu s-a întâlnit cu mingea. Timișorenii nu au reușit să fructifice fazele fixe, iar în minutul 41, Cînu a a tras din foarfecă peste poartă mignea boxată de Niță după cornerul bătut de Țigănașu. Cu cartonașe date destul de ușor de arbitrul Chivulete, Munteanu s-a ales cu eliminare după fault la Enache, după ce anterior a comentat aiurea și a luat primul avertisment. Astfel, Poli a intrat cu 0-0 la cabine, dar cu om în minus.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Steliștii l-au trimis și pe Teixeira în repriza a doua, când Popa l-a scos pe Vașvari și l-a înlocuit cu Ciucur, pentru a completa golul lăsat de Munteanu. În minutul 52, Teixeira a avut o ocazie periculoasă, când a dat cu capul și mingea a sărit din pământ, din fața lui Straton, peste poartă. Steaua a mai avut un șut al lui Budescu, reținut însă de Straton. În minutul 63, la faza următoare, oaspeții au reușit să marcheze. Budescu a dat o centrare bună de pe dreapta, iar Gnohere doar a împins-o, din 2 metri, în poartă. Cea mai mare ocazie a lui Poli a fost în minutul 70, când Cînu a reluat cu capul puțin pe lângă poartă un corner. Soljc la gazde și Budescu la oaspeți au mai încercat să tragă, fără reușită, la fel ca și Ciucur, care a centrat în brațele lui Niță. După ratările monumentale ale lui Budescu și Doman, Gnohere era aproape să marcheze în minutul 89, când a reluat peste poartă o minge venită de la Denis Man.

Spectatorii au terminat meciul cu huiduieli, după ce tușierul a semnalizat henț la Teixeira, iar Chivulete a lăsat faza să continue.

Poli Timișoara: Straton, Crețu, Melinte, Cînu, Țigănașu, Artean, Soljic (min 77 Croitoru), Munteanu, Vașvari (min 46 Ciucur), Bîrnoi, Bud (min 55 Doman)

Steaua București: Niță, Enache, Larie, Bălașa, Momcilovic, Pintili (min 67 Popescu), Morais, Man, Budescu, Tănase (min 46 Teixeira), Alibec (min 59 Gnohere)

În 31 iulie, Poli are meci la Astra.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.