Joma - JSport.roJSport.ro

Nuova Mama Mia Becicherecul Mic a avut parte de cea mai zbuciumată toamnă din existența clubului. După proteste la adresa arbitrajelor, conflictul dintre antrenori si conducere, momentul penibil cu patronul-jucător, greva jucătorilor, problemele cu antrenamentele, cartonașele luate de fotbaliști ca să nu joace, lovirea unui jucător de către delegat, s-a ajuns și la problemele la comisii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul principal Cosmin Stan și secundul Mihai Hromei au mers la FRF pentru a reclama că Mama Mia nu le-a plătit salariile. Camera Națiobală de Soluționare a Litigiilor a dat termen pentru reclamațiile celor doi pentru data de 8 decembrie. Conducerea clublui susține că i-a plătit pe Stan și Hromei, dar că nu s-au semnat state de plată, în așteptarea actelor de la judecătorie făcute după schimbarea structurii ONG-ului, iar astfel, Stan și Hromei doar ar profita de situația creată pentru a se răzbuna pe club.

De când au escaladat problemele, am încercat să-l sunăm pe Cosmin Stan pentu un punct de vedere, dar tehnicianul nu ne-a răspuns. Între timp, situația de la echipă a devenit ridicolă, culimând cu un dosar penal la Poliția din Șiria după ce jucătorul Ciprian Sturz l-a acuzat pe delegatul Elty Neagoe că l-a lovit, asta după ce Sturz și Toma au luat cartonașe din cauza cărora au fost suspendați în ultima etapă. Indiferent de ce va decide Poliția sau comisia FRF, Neagoe a avut parte de o perioadă tensionată.

La ultimul meci de acasă cu Deva, când i-am solicitat echipa delegatului, Neagoe ne-a spus să mergem să cerem lista de jucători arbitrilor, care se aflau în vestiar, ceea ce denotă o lipsă totală de respect la adresa presei, pentru că Neagoe avea în mână foaia cu formațiile de joc ale Mamei Mia și Devei și nu este obligația arbitrilor să dea formațiile ziariștilor. O situație penibilă, în nota a tot ceea ce s-a întâmplat la Becicherec toamna aceasta.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.