Joma - JSport.roJSport.ro

Dacă în cazul României, FRF deocamdată nu a precizat o dată clară pentru reluarea competițiilor, vineri, UEFA a stabilit un prim termen clar, chiar și în contextul pandemiei de coronavirus. Vrând-nevrând, în iunie, naționala României va avea de jucat fotbal, în play-off-ul Campionatului European.

Chiar dacă EURO 2020 a fost decalat pentru aceeași perioadă din 2021, partidele din play-off se vor juca anul acesta. Mai precis, semifinalele, în 4 iunie, iar finala, în 9. Totuși, anunțul UEFA precizează că în funcție de evoluția pandemiei, datele put fi modificate. Dacă până la vară, situația în Europa se stabilizează, în 4 iunie, naționala antrenată de Mirel Rădoi va juca în Islanda. Dacă tricolorii se impun, în 9 iunie ar urma să joace tot în deplasare, în Bulgaria sau Ungaria.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Majoritatea campionatelor din Europa sunt oprite. În acest context, e clar că până în iunie, majoritatea jucătorilor români nu vor mai evolua foarte mult în partide oficiale. În acest context, convocările preliminare din data de 6 martie pot fi un reper pentru ce va alege Rădoi. Pe această listă regăseam din Timișoara doi jucători: fundașul dreapta Romario Benzar, actualmente la Perugia, în al doilea eșalon din Italia, și pe mijlocașul Dorin Rotariu, legitimat în Kazahstan, la Astana.

foto: frf.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.