Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli Timișoara are în prima etapă din retur, penultimul meci oficial din 2019, deplasare la Mioveni. Pentru alb-violeți este ultimul meci pe terenul adversarului, deoarece în ultima rundă joacă acasă. Tavi Benga a cerut ca echipa să plece joi spre județul Argeș, ca să nu apară accidentări înainte de ultima etapă.

Tavi Benga spune că știe de la început de sezon, de când antrena la Ghiroda, că Mioveniul va fi o forță a campionatului. ”Întâlnim o echipă care nu întâmplător este pe locurile fruntașe. În mare proporție, lotul de jucători joacă de mult timp împreună, este o echipă sudată, au jucători de calitate, este o echipă foarte bine balansată pe toate compartimentele. Au fotbaliști care au evoluat în Liga I, Dean Beța, Măzărache, Hergheligiu. Juniorii lor sunt buni, nu se vede că sunt juniori. Au un joc care poate pune probleme oricărei echipe și locul lor este pe deplin meritat. Asta nu înseamnă că mergem la Mioveni și cei de acolo vor avea un meci ușor. Prin mijloacele noastre vom încerca să aducem punct sau puncte. Mă așteptam de la începutul campionatului, chiar le spuneam unor antrenori din Liga 2. Mioveniul nu este o surpriză, este o echipă foarte bună, are un joc în viteză, sunt îndemânatici. Alături de UTA este principala favorită la promovare”, a a precizat Benga.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru acest meci rămân accidentați Schieb, Manea, iar Dros este suspendat. Sunt incerți, dar fac deplasarea, Axente, din cauza unei contracturi, sau Mera, cu probleme la o unghie. ”Ne așteaptă cel mai greu meci din ultima perioadă. Mioveniul este o echipă bună, au jucători cu experiență. Ei acasă joacă un fotbal agresiv, direct pe poartă. Va fi un meci destul de dificil, dar noi mergem acolo să luăm cele 3 puncte și noi să fim cei fericiți la final. Secretul pentru cea mai bună apărare este că suntem un grup unit. Jucătorii tineri ascultă jucătorii cu experiență și asta cred că face diferența față de alte echipe”, a punctat Mera.

Alex Cherecheș este de aceeași părere cu fundașul central. ”Suntem conștienți și noi că vom întâlni o echipă bună la Mioveni. Probabil, una dintre formațiile care este cel mai în formă. Au în componență jucători cu experiență care au activat la nivelul Ligii 1, dar asta nu nu ne sperie. Noi mergem la Mioveni încrezători să câștigăm și să continuăm parcursul bun din ultimele etape”, a precizat Cherecheș, care a mai adăugat că nu se gândește neapărat la o revanșă pentru înfrângerea administrată de Mioveni în prima rundă.

Jocul de sâmbătă de la Mioveni începe la ora 11 și nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.