Joma - JSport.roJSport.ro

ACS Poli a pierdut cu 4-1 pe terenul nou-promovatei SSC Farul, într-un meci jucat la Ovidiu. Alb-violeții au condus cu 1-0 după un gol marcat de Drăghici, foarte activ în prima repriză, dar au pierdut din cauza unor hențuri și a gafelor comise de doi fundași aduși vara aceasta, Alin Mutu și Florin Dumbravă. Alexandru Grigoraș a marcat toate golurile dobrogenilor, după un final terminat de bănățeni în zece. 

UPDATE ora 16:40: Cristian Bocșan, Denis Golda și Mario Contra nu au putut fi pe foaia de joc deoarece nu aveau revenirea la ACS Poli trecută în carnetul de joc. La încălzire, Bocșan urma să fie titular, dar locul său a fost luat de Igor Basic. Toți cei trei au un lucru în comun. Primăvara trecută au fost împrumutați la Ripensia, până la 30 iunie 2018. Revenirea lor la ACS Poli nu a fost mentionată în carnetul de jucători, așa cum cere regulamentul. Acest lucru trebuia făcut de oficialii lui ACS Poli!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișorenii au avut un start cu toate mingile pe Drăghici. Din primul minut, atacantul a  pătruns în careu și a tras pe lângă poartă, pentru ca în minutul 4 să înscrie, dintr-un ofsaid mare însă. Grigoraș nu a putut centra bine în fața porții lui Curileac, incomodat de Alin Mutu, iar Melinte și-a încercat și el șutul, pentru o respingere în corner a lui Stavrev. A continuat să se joace deschis, iar Licu a tras în plasa laterală după o centrare de pe dreapta, iar Stavrev l-a întâmpinat foarte bine pe Drăghici, care a pătruns în careu. Popovici a trimis pe lângă buturi, iar Dorin Codrea, peste poartă.

Constănțenii au cerut penalti la un henț al lui Haruț, dar Cătălin Buși nu a arătat punctul cu var. În minutul 34, Drăghici a marcat, dar dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. După ce ritmul ocaziilor s-a mai domolit, timișoreni au comis alt henț. A fost Alin Mutu, la un șut al lui Grigoraș. De data aceasta, arbitrul Buși a dictat penalti, iar Alexandru Grigoraș a înscris pe jos, deși Curileac ghicise colțul. Până la finalul reprizei ce a avut și o pauză de hidratare, Bîrnoi a mai prins un șut de la distanță, iar balonul a căzut pe bara transversală.

Timișorenii au avut o ocazie bună și în minutul 57. Șutul lui Mrkela s-a dus însă în bara transversală și a sărit peste poartă. În minutul 64, la un șut al nou-intratului Neagoe, Alin Mutu a atins din nou balonul cu brațul în careu. Cătălin Buși a dictat iar penalti și l-a eliminat după ce și la hențul anterior îi dăduse un cartonaș galben. Alexandru Grigoraș a tras cu fentă la penalti și de data aceasta, Curileac a fost spectator. Cu om în plus, Farul a controlat altfel jocul.

Grigoraș a pătruns în careu și a tras pe lângă poartă. Replica Timișoarei a venit la șutul lui Mrkela, dar Stavrev a reținut fără probleme. În minutul 76,un nou transfer din aceasta vară, Dumbravă, a gafat. I-a lăsat culoar lui Grigoraș, care a marcat cu latul pentru 3-1. ”Măcelul” nu se terminase, iar în minutul 82, a venit ultimul gol. Andrei Neagoe a bătut o lovitură liberă, iar Grigoraș a urmărit balonul și a marcat cu capul la colțul lung. Pe final, Farul a mai irosit o ocazie prin Licu, iar în prelungiri, Motreanu a marcat un gol din ofsaid.

SSC Farul Constanța: Stavrev – Iani, Roumadi, Frîncu, Twumasi – Tudorică (min 85 Șicu), Doumbia, Bg. Petrescu (min 78 Țăranu) – Cocîrlă (min 58 Neagoe), Al. Grigoraş, Licu

ACS Poli Timișoara: Curileac – Haruţ, A. Mutu, Basic, Dumbravă (min 78 Podină) – Bîrnoi, Melinte, D. Codrea – Mrkela (min 85 Velcotă), Oct. Drăghici, Al. Popovici (min 72 Motreanu)

Poli va juca acasă săptămâna viitoare, cu Dacia Unirea Brăila.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.