Joma - JSport.roJSport.ro

Problemele continuă la Poli Timișoara, chiar dacă acestea nu sunt comunicate oficial, spre deosebire de plata salariilor, anunțată cu surle și trâmbițe pe site. Dintre cele zece transferuri din vară, s-a mai „evaporat” un al treilea jucător, iar la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor sunt trei memorii împotriva clubului.

Concret, la CNSL își cer banii restanți Emanuel Vasi, Alin Ignea și Sebastian Mailat. Primii doi au terminat contractele cu clubul și au primit termen în data de 30 august. Ignea a semnat cu ASU Poli și spre deosebire de alți foști jucători, nu și-a luat nici măcar un salariu din cele patru restante.  Mailat a primit termen în 23 august și jucătorul solicită și încetraea raporturilor contractuale! Radu Birlică ne-a declarat că clubul i-a propus fotbalistului o mărire de salariu, iar agenții nu au fost de acord cu suma propusă de Poli și au plecat de la negocieri, deoarece au dorit mai mult. Astfel, s-a ajuns la litigii la FRF.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O altă problemă este lipsa comunicării plecării a altui jucător din lot. Site-ul debanat.ro a scris că Ștefănel Covalschi a plecat de la Poli. Este al treilea jucător adus vara aceasta care pleacă, după Cristian Bud și Vlad Mihalcea, ceea ce pune serioase semne de întrebare asupra modului în care s-a făcut campania de transferuri. Colvaschi a plecat împrumut în Liga a IV-a Vâlcea, la Horezu! Jucător fără mari realizări până la 22 de ani, fundașul stânga a fost adus ca rezervă pentru Țigănașu, print-o decizie foarte discutabilă. Acum, dintr-o dată, Covalschi a plecat să fie titular, iar Șeroni poate fi brusc variantă bună pentru banda stângă.

Rămâne de văzut dacă Țigănașu și-a revenit, deoarece la meciul cu Viitorul a ieșit accidentat. Altfel, Poli a rămas doar cu doi atacanți, Drăghici și Miguel, alt transfer cu eficiență foarte redusă. Teoretic, clubul poartă negocieri pentru a întări compartimentul ofensiv.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro