Joma - JSport.roJSport.ro

Deși pauza de iarnă e departe pentru Poli Timișoara, se întrevăd deja unele modificări în lot. Mediop N’Diaye se antrenează cu Poli, iar Fabian Lokaj e aproape de o despărțire, după o nouă poveste care nu îi avantajează deloc pe cei din conducerea timișorean.

Mediop este unul dintre jucătorii emblematici ai Ripensiei, golgheter al roș-galbenilor sezon de sezon. De câteva zile, atacantul se pregătește cu Poli Timișoara. Până la ora publicării articolului, nu am putut obține un punct de vedere din partea celor de la Ripensia, pentru a afla dacă jucătorul se desparte sau nu de club.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb, o despărțire sigură la Poli Timișoara va fi cea de Fabian Lokaj. Elvețianul este nemulțumit că nu i s-a dat nicio șansă să joace la prima echipă șia  fost trimis la Liga a III-a. Într-adevăr, din informațile noastre, cei de la Poli nu au fost mulțumiți de randamentul lui, dar rămâne inexplicabil faptul că au semnat un contract cu un jucător testat tot de ei în vară și refuzat în prima fază.

Lokaj a revenit la Poli și până la urmă, Ionuț Popa și-a dat acordul să se semneze contractul cu tânărul atacant, mai ales că Robert Elek plecase între timp de la echipă. Sorin Drăgoi se laudă că acum jucătorii nu mai au clauze prin care clubul să aibă de pierdut, însă la capitolul imagine, toată povestea cu Lokaj ridică mari semne de întrebare despre cum se fac transferurile la Poli, mai exact, despre lipsa de viziune.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.