Joma - JSport.roJSport.ro

În fiecare etapă din play-out, un jucător de la Poli Timișoara prinde echipa ideală. După runda a VIII-a, a venit rândul croatului Josip Fucek, care se află în formula de start ideală, alături de timișoreanul Carlo Casap.

În partida terminată 1-1 cu FC Botoșani, Fucek a centrat perfect din corner, pentru golul marcat cu cpaul de Gabi Cânu. ”A făcut cel mai bun meci pe prima scenă în tricoul Timişoarei. A pasat decisiv la golul lui Cânu, reuşită în urma căreia bănăţenii au mai făcut un pas mare spre salvarea de la retrogradare”, se arată despre Fucek pe site-ul lpf.ro Fucek poate fi o soluție pentru fazele fixe, în contextul accidentării lui Croitoru și a formei slabe a lui Andrei Artean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot în compartimentul median se regăsește și timișoreanul Carlo Casap, după victoria cu 3-2 obținută de Viitorul cu Astra. ”A fost surpriza lui Gheorghe Hagi din formula de start, unde a fost introdus titular doar pentru a treia oară. A avut o evoluţie consistentă, în contul său fiind trecută şi o pasă decisivă”, se arată pe același site despre tânărul de 18 ani, care are mari șanse să devină campion al României cu FC Viitorul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.