Joma - JSport.roJSport.ro

Poli Timișoara mai are un litigiu pe rol la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, după cel deschis de fotbalistul Cătălin Straton. De data aceasta, cel care reclamă sumele restante de bani este George Neagu, singurul jucător care nu a  vrut să rezilieze contractul după ce vara trecută după ce i s-a zis că clubul nu mai are nevoie de el.

Și la ce contract are, Neagu e de ”înțeles.” Fundașul stânga a revenit la echipă în vara lui 2016, readus de președintele de atunci Ioan Miculaș, după ce în iarna anterioară, a fost pe lunga listă de jucători dați afară de Florin Marin. Inițial, a semnat pe un salariu de 7000 de lei, cu clauză de dublare dacă echipa rămâne în prima ligă. Așadar, Neagu primește acum 14.000 de lei, fără să fie pe lista A pentru prima ligă, cu alte cuvinte, pentru a nu face mai nimic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorul și-a primit salariul pe luna iulie, la fel ca și alți colegi. ”Este plătit la fel ca restul. Vrea să-și ia banii. În vară am încercat cu el să reziliem sau să îi micșorăm salariul, nu a vrut sub nicio formă. Antrenorul nu mai are nevoie de el. El vrea să fie fizioterapeut la echipă, dar nu are atestat și eu nu pot să permit acest lucru”, ne-a declarat vicepreședintele Radu Birlică.

Litigiliul lui Neagu a primit termen pentru 6 decembrie, chiar de Moș Nicolae. Până atunci, în 29, se va judeca litigiul lui Cătălin Straton. Neagu, la fel ca și portarul, își cere doar banii, nu să și devină liber de contract.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Noi nu avem in acest moment solutie viabila ptr. fundas stanga, NEAGU ia 3000euro/luna si NU il putem folosii, pe PODINA ne este frica sa ii dam o sansa(alo D-l IONUT POPA) si facem tot felul de improvizatii.
    Asta da club PROFESIONIST de liga 1.

  2. Birlic pe Neagu nu poți să-l ți fizioterapeut ca nu are atestat dar pe Turcas cum îl ți și nu are licența de antrenor și antrenează la liga 1 sau nu stiai

  3. Bai , nea Birlica, tu si restul conducerii, meritati ca toti jucatorii sa isi depuna memorii!Ati condus atat de bine clubul acesta, dar spre colaps. Situatia clubului arata cat de „buni” conducatori sunteti. Pacat de d-nul primar si de orasul Timisoara care nu merita asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.