Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica are parte de un nou meci dificil sâmbătă, în fața propriilor suporteri, cu CS Mioveni.  Antrenorul Cosmin Petruescu știe că meciul va fi foarte greu, și apreciază că argeșenii sunt una dintre echipele pe val.

Antrenorul spune că nu se mai pot pierde puncte, chiar dacă adversarul e tare. ”Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, dar dacă stăm să ne gândim bine, cam toate echipele aveau moral bun, din păcate, unele au stat și mai bine cu moralul după jocul cu noi. Mioveniul este o echipă bună de Liga a II-a, vine după o serie de rezultate pozitive. Din cele opt meciuri, au șase victorii și două înfrângeri, deși au avut un program destul de greu în primele etape. Are jucători cu o bogată experiență competițională, precum Ayza, Năstăsie, Eduard Stoica, chiar și Coșereanu, care la 27 de ani, are o bogată experiență competițională. Are și o serie de tineri care au confirmat deja așteptările. Suntem conștienți cu toții, pe lângă faptul că ne așteaptă o partidă dificilă, că trebuie să obținem cele 3 puncte pentru a ne păstra la o distanță relativ mică de echipele situate în partea superioară a clasamentului”,a punctat Petruescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vor lipsi accidentații Schieb, Nicolescu și Poparadu. Căpitanul Mera a vorbit și el despre poziția din clasament a echipei, momentan locul 13. ”Mioveniul este o echipă bună, au jucători buni pe contraatac, cu siguranță vor veni să câștige. Ei au un moral bun, stau bine în clasament și nu au nimic de pierdut. Noi trebuie să câștigăm, pentru că trec etapele și nu mai vrem să pierdem puncte acasă, pentru că altfel vom fi jos și nu va fi bine pentru noi”, a spus Mera.

Romeo Bănică a recunoscut că a avut ceva dificultăți de adaptare, dar speră să dea gol sâmbătă. ”Mioveniul este o echipă bună, cred că vor veni foarte montați hotărâți să ia cele 3 puncte. Eu pot mai mult, nu sunt în forma mea de până acum, nu m-am adaptat bine, încerc să revin pe parcurs. Sper cu timpul să mă integrez. Am mai avut ocazii de gol, dar nu am avut norocul de partea mea”, a spus atacantul venit împrumut de la Viitorul.

Meciul începe sâmbătă la 15 pe ”Dan Păltinișanu” și nu este televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.