Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

ACS Poli începe ”era” Răchită cu derby-ul cu Ripensia, un meci pentru care Valeriu Răchită spune că a încercat să elimine toți factorii perturbatori. Unul dintre aceștia este contul de Facebook, pe care antrenorul și l-a închis pentru a se concentra la joc. Tehnicianul a recunoscut că nu ar fi dorit să înceapă jocurile oficiale cu acest meci.

Antrenorul spune că ar fi preferat un debut în deplasare. ”Îi așteptăm în număr cât mai mare pe suporterii timișoreni, pentru că fotbalul se joacă pentru suporteri. N-aș fi dorit ca primul meci să-l jucăm contra Ripensiei. Mi-aș fi dorit în deplasare oricare altă echipă. Dar aceasta este țintarul. Aș fi dorit un meci în deplasare pentru a roda puțin echipa. Sunt mulți jucători noi. La un meci în deplasare erau altele datele problemei. Așa,  mâine trebuie să începem să construim, să facem totul pentru o victorie. În deplasare puteam să jucăm mai închis, pe contraatac”, a precizat antrenorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Răchită nu va putea conta pe Codrea și Sorel Chemin, suspendați, iar un alt jucător, căruia nu i-a dat numele, s-a accidentat chiar vineri. ”E dificil să asamblez echipa în condițiile în care la prima vedere vor fi șapte-opt jucători noi în primul 11. M-am uitat și la alte campionate, și Dinamo a câștigat cu nouă jucători noi. Vremea nu ne va ajuta, terenul va fi greu, dar sperăm să facem un spectacol de calitate. Am văzut două meciuri ale Ripensiei, știu mai multe despre Ripensia decât despre echipa mea”, a spus Răchită.

Prin Timișoara se zvonește că primarul Robu nu îl lasă pe Octavian Drăghici să plece. În schimb, Radu Motreanu va fi împrumutat la ASU Politehnica, care l-a adus și pe Fabio Trip, dar a rneunțat la Radu Rogac. ”Sayonara. Domnul Robu este primul suporter al lui Poli și primul om al orașului. Dar cu Drăghici și Motreanu, nici măcar Papa nu mai poate schimba decizia lor. Au venit și au spus că vor să plece, că nu mai simt nimic pentru Poli. Pentru mine, relația cu ei s-a terminat din acel moment afectiv și profesional. Dar fiind jucătorii lui Poli, i-am primit la antrenament cu noi cât s-a putut. Partea tactică au făcut-o separat”, a fost răspunsul inedit al lui Răchită, referitor la Drăghici.

Răchită speră la un succes și pentru a nu fi perturbat, și-a închis contul de Facebook. ”Mi-am închis și contul de Facebook. Mă gândesc doar la victoria de mâine. Dacă am câștiga, s-ar crea o emulație”, a mai spus Răchită. Meciul începe sâmbătă la ora 11 pe Electrica și nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.