Joma - JSport.roJSport.ro

Ripensia se întoarce acasă cu doar un 0-0 pe terenul antepenultimei clasate, Pandurii Târgu Jiu. Un meci în care elevii lui Alexandru Pelici au contat, în principal, prin ocaziile lui Albert Voinea, nefructificate însă.

După o cădere a lui Voinea în careu, la care oaspeții au cerut penalti, în minutul 12, Călin Toma a șutat puțin pe lângă poartă. Timișorenii au dominat prima repriză în ceea ce privește ocaziile. În minutul 27, tot Voinea a scăpat singur cu portarul Iulian Dinu, dar a trimis tot puțin pe lângă buturi. Alexandru Neagu a trimis și el pe lângă poartă, din lovitură liberă, iar în ultimul minut al primei jumătăți a meciului, aceleași Voinea a avut un șut în bară. În poarta bănățenilor, portarul Dobre a avut două intervenții la două faze periculoase ale gazdelor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, ripensiștii nu au reușit să mai fie la fel de periculoși. Pandurii au avut două ocazii, dar nu au reușit să marcheze. Ocaziile pentru timișoreni au lipsit aproape cu desăvârșire. Chera a avut un șut din careu, respins de portarul Iulian Dinu. În minutul 75, după o fază creată de Tudorache și Chera, Voinea a ratat din 8 metri, după ce a rămas singur cu portarul. Mai trebuie spus că pe final, Călin Toma a ieșit accidentat, veste proastă pentru roș-galbeni.

Pandurii Târgu Jiu: Iul. Dinu – Oiţă (cpt.), Vişan, P. Chiş, Vasilescu, Trancă, Nic. Cotolan, Al. Dinu, Takahashi, P. Popescu, Rasoveanu

Ripensia Timișoara: Şt. Dobre – C. Lungu, Tînc, Apro (cpt.), C. Toma (Popa 82′),  Burdeţ (Stoi 71′), Al. Neagu, M. Fotescu (Popovici 46′),   Vl. Tudorache, Chera, Alb. Voinea

Ripensia va juca din nou duminică dimineața de 11, pe Electrica, cu Daco-Getica București.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.